reklama
a ja zrobiłam sobie hydromasażyk... manicure i pedicure... ogoliłam się tu i ówdzie (bikini zostawiam na jutro - przed wizytą sie tam ogole)... wyregulowałam brewki i normalnie leżę i pachnę :-) tylko ten brzuchol mi się stawia...:/
zaraz znów czeka mnie i mojego męża aplikowanie kremu ... i znów będzie ubaw
tonia - ja też chcę tak urodzić:-)
martusia - wszystkiego naj!
kashyaa - fajnie ze się odezwałaś:-)
zaraz znów czeka mnie i mojego męża aplikowanie kremu ... i znów będzie ubaw
tonia - ja też chcę tak urodzić:-)
martusia - wszystkiego naj!
kashyaa - fajnie ze się odezwałaś:-)
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Jasne ze napisze:-) A termin porodu wg OM mam na 3 stycznia a wg USG na 10 stycznia....i wydaje mi sie ze urodze blizej tego terminu wg uSG bo ja mialam dlugie cykle i jak patrzylam w kalendarzyk kiedy była owulacja i kiedy sie wtedy kochalismy to tak wlasnie mi wychodzi 10 stycznia....a ja bym bym chciala urodzic miedzy 3 a 7 stycznia....juz ten brzuszek troche boli teraz tez starsznie sie stawia....jak leze to ok ale jak siedze to co kilka minut stawia sie i miękknie i tak w kołko.....
ja własnie wg OM mam termin na 2 stycznia, tak wyliczył lekarz, a wg UsG podobnie:-) natomiast troche inaczej tu wyliczają suwaczki, jak wpisywałam na 2 stycznia to mi tygodniowo nie zgadzało się z tygoniami ciązy wyliczonymi przez lekarza ... ale tak naprawdę jestesmy na dniach do rodzenia, zaciskamy nogi do 1.01 :-)
a ja juz sie nie moge doczekac stanu, kiedy pod biustem (czyt. brzuch ) bedzie lekko! wiem ze to kwestia jeszcze kilku dni (;/ kilkunastu ewentualnie)i bedzie ssaczek..
ja zaraz ide spac, tzn klade sie i pewnie bede zapodowala nbb na komorce ale najpierw ząbki ide myc
ja zaraz ide spac, tzn klade sie i pewnie bede zapodowala nbb na komorce ale najpierw ząbki ide myc
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
tonia,
dzięki za odpowiedź na wszystkie pytanka :-) dla Ciebie pewne rzeczy są oczywiste dla mnie wszystko nowość:-)
Mi ciągle twardnieje brzuch i odczuwam te skurcze bolesnie ale są nieregularne, co 10 min, co 3 min i znów co 15 min?? nie rozumiem celu takich skurczy:-(
mój 1000 post <wow>
klaudoos,
napisz mi czy zamierzasz pić rycyne o północy w Sylwestra??? jesli oczywiście wczesniej nie wylądujemy na IP :-)
dzięki za odpowiedź na wszystkie pytanka :-) dla Ciebie pewne rzeczy są oczywiste dla mnie wszystko nowość:-)
Mi ciągle twardnieje brzuch i odczuwam te skurcze bolesnie ale są nieregularne, co 10 min, co 3 min i znów co 15 min?? nie rozumiem celu takich skurczy:-(
mój 1000 post <wow>
klaudoos,
napisz mi czy zamierzasz pić rycyne o północy w Sylwestra??? jesli oczywiście wczesniej nie wylądujemy na IP :-)
Ostatnia edycja:
ja przed porodem też zmagałam się z takimi dziwnymi bólami, to po prostu się przygotowujesz do porodu, wiem że to męczące jest bo czasami traci się orientację i nie wiadomo czy to już poród czy jeszcze nie...tonia,
Tysia25
Fanka BB :)
Witam się z wieczora, niedawno wrócilismy z miasta, kupiłam małej czapeczkę, szaliczek i rękawiczki na wyjście w 5-10-15 akurat były wyprzedaże i zapłaciliśmy za wszystko 32 zł przyszedł też kombinezonek, także na wyjście już mam
też zmęczona jestem..głowa mnie pobolewa, i nerka też zaczęła,tak w której niby mam zastój:/ i mam pytanie do was..czy mogę posmarować sobie plecki vickiem na rozgrzanie?? może któraś próbowała??
też zmęczona jestem..głowa mnie pobolewa, i nerka też zaczęła,tak w której niby mam zastój:/ i mam pytanie do was..czy mogę posmarować sobie plecki vickiem na rozgrzanie?? może któraś próbowała??
reklama
C
claudia4you
Gość
Może teraz uda mi się odpisać Wam normalnie
Oj Tonia z tego co wiem to zmiany idzie dokonać tylko w suwaczkach związanych z dietą...
chyba musisz stworzyć nowy suwaczek, a ten usunąć, bo i tak już nie będziesz tworzyć ciążowego tylko inny
Kashyaa trzymaj się kochana, to ty nadal w szpitalu tak? dobrze piszę?
Fogia od zęba by bolało...boli Cię to??
może fakt przewiane??
Kurczę zazdroszczę tym dziewczynom , które mogą odwiedzać forum z komórki...
ja mam stary telefon i on nie ma opcji internetowej
a tak to do szpitala by mi się przydał, laptopa nie mamy, tylko stacjonarny komp , szkoda
Jestem zmęczona odkaszliwaniem...
czuje taką wydzielinę w płucach
ogólnie jest lepiej, tylko chcę to wykrztusić i strasznie mnie to męczy :-(
Oj Tonia z tego co wiem to zmiany idzie dokonać tylko w suwaczkach związanych z dietą...
chyba musisz stworzyć nowy suwaczek, a ten usunąć, bo i tak już nie będziesz tworzyć ciążowego tylko inny
Kashyaa trzymaj się kochana, to ty nadal w szpitalu tak? dobrze piszę?
Fogia od zęba by bolało...boli Cię to??
może fakt przewiane??
Kurczę zazdroszczę tym dziewczynom , które mogą odwiedzać forum z komórki...
ja mam stary telefon i on nie ma opcji internetowej
a tak to do szpitala by mi się przydał, laptopa nie mamy, tylko stacjonarny komp , szkoda
Jestem zmęczona odkaszliwaniem...
czuje taką wydzielinę w płucach
ogólnie jest lepiej, tylko chcę to wykrztusić i strasznie mnie to męczy :-(
Podziel się: