reklama
syla29
Fanka BB :)
właśnie jem na osłode te śledziki zaraz mi uszami wyjdą ale jem dalej... nie ma to jak obżarstwo :-)
A zgagi po tych śledzikach nie masz?Bo ja tak
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
SMACZNEGO!właśnie jem na osłode te śledziki zaraz mi uszami wyjdą ale jem dalej... nie ma to jak obżarstwo :-)
Oj ja dziś się tak obżeram, że już mi bokiem wyszło, brzuch jak balon, ruszać się nie mogę i jeszcze boli, nie mogę na jedzenie patrzeć
A ja się dziś narobiłam jak osioł i teraz leżę i będę oglądać tv. Ciasto wyszło super smaczne i miałam je jutro dać mężowi do pracy ale nie dam bo pewnie zjem połowę. Uciekam mamusie bo ręka odmawia posłuszeństwa. Jutro rano sprawdzę czy mamy nowego maluszka na forum. Miłej i spokojnej nocy życzę. :-)
moncia nie ma zgagi ale ma rwę...dla każdego coś miłego
joasiab ale mi zrobilas smaka na te naleśniki i teraz się zastanawiam czy może sobie zrobię....bo gofrów w końcu nie zrobiłam....hmmmm idę usmaże sobie a co mi tam
joasiab ale mi zrobilas smaka na te naleśniki i teraz się zastanawiam czy może sobie zrobię....bo gofrów w końcu nie zrobiłam....hmmmm idę usmaże sobie a co mi tam
ribi - dokładnie... dla każdego coś miłego :-)
a ja jutro piekę sernik a na wierzch kupiłam mnóstwo czekolady i będzie polewa .... mniam mniam :-) już mi ślinka cieknie
(kurcze dopiero co zjadłam śledzie a już myślę o jedzeniu...)
a ja jutro piekę sernik a na wierzch kupiłam mnóstwo czekolady i będzie polewa .... mniam mniam :-) już mi ślinka cieknie
(kurcze dopiero co zjadłam śledzie a już myślę o jedzeniu...)
reklama
Podziel się: