reklama
Dzień Dobry
Ja na 8:00 Wiki do przedszkola, potem kawusia i śniadanko![]()
Powiedzcie mi czy w ciąży możn pić calcium?? Bo wyszło mi jakies uczulenie na nodze i musiałabym się napić, ale nie wiem czy można
Witaj Kochana!
Gdyby nie calcium to bym sie chyba zakichala na smierc
Buiziaczki lapiej sie dzies miewasz?
C
claudia4you
Gość
Już po wizycie :-) Nasza iskierka ma 8mm , serduszko biło jak szalone :-) W karcie mam wpisany 7tc czyli tak jak na suwaczku ;-) Za 2 tyg kolejna wizyta . ufff
Super :-)
Ja zmieniłam suwaczek - pokazuje prawidłowo - 6 tydzień i 3 dzień ciąży
Ja wizytę mam 21 czerwca - oby i u mnie wszystko grało
Witam Mamuski
Nie bylo mnie przez pare dni. W weekend bylam u mamy a teraz wypoczywam. Przeziebiona jestem i to bardzo. Wczoraj bylam po pracy u lekarza, zwolnienie i antybiotyk ktory nie zaszkodzi dzidziusiowi. Nie moge sie swojej pierwszej wizyty doczekac. juz bym chciala zobaczyc maluszka i zeby wszystko bylo dobrze.A jak Wy sie dzisiaj czujecie?
weronika87
Fanka BB :)
kurcze mnie tez cos chwyta...jakies chorubsko...a ja jestem zalamana bo musze wszystko zalatwiac przez neta bo przez tego krwiaka mam lezec a tu za nie cale 2 tyg slub...po prostu pieknie;/
TakaJednaKobitka
Zaangażowana w BB
weronika87- kurcze to nie za fajnie, sama wiem ile trzeba załatwić przed samym ślubem bo jeszcze nie tak dawno był nasz...Jednak mam nadzieję, że przez neta też wszystko pójdzie sprawnie ;-) Najważniejsze żebyś się nie stresowała i odpoczywała .
Ja już po sniadanku, od rana znowu strasznie mnie suszy...Powoli kończe pić litrowy sok
Ogólnie to wszystko ok tylko mam problem z rozpracowaniem męża. To On bardzo chciał bobasa a teraz chodzi cały spięty i zamyślony. Nijak nie mogę się z Nim dogadać :-(
Ja już po sniadanku, od rana znowu strasznie mnie suszy...Powoli kończe pić litrowy sok
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
A moze Twoj maz jeszcze nie przyzwyczail sie do mysli ze bedzie ojcem. Wiesz...Co innego bardzo chciec dziecko a co innego swiadomosc ze ono jest chociaz jeszcze w Twoim brzuszku. Daj mu czas zeby sie do tej mysli przyzwyczail, oswoil z tym:-)
reklama
weronika87
Fanka BB :)
ja zaraz ide sobie zrobic sniadanko i ostatanio za mna chodza pomidory cebula i ogorki kwaszone
hmm. lece jesc
a ze slubem dam rade jakos tylko ten moj tez do pozna pracuje wiec chcac nie chcac wszystko spoczywa jak zawsze na mnie;/
Podziel się: