reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

A ja właśnie wróciłam ze spacerku z psem u nas przestało wiać i sypać i tylko leży piękny biały śnieg.
Ribidzięki za zielone światło, ale ja jeszcze chce poczekać do stycznia nie jestem jeszcze gotowa.
Blondi fajnie mieć taką położną.
Klaudoos dokładnie tak jak claudia pisze i życzę Tobie abyś miała na święta najwspanialszy prezent i jak masz rodzić to przed tak aby święta spędzić już w domku :-)

reklama
No fakt bardzo przyjemna ta położna :-) dobrze, że zapisałam się na tą SR :-)
Ribi - a dzis jakaś nieobecna jesteś, co się dzieje ???
Kaludoos - a wiesz że takie molestowanie może być bardzo przyjemne i jeszcze Nam osóbkę nową szybciej przyniesie :-D

blondi- no no.. musze wykorzystac dzisiaj to ze w miare sie dobrze czuje (choc nie ukrywam, ze molestowanko to dla mnie ciązowa katorga).. a jutro posprzatam co nieco a nóż sie uda i przyspieszy sie co nieco:)

blondi dziś mam nerwowy dzień walczę z deweloperem bo przecież pokoju dla Maćka nie mogę zrobić bo wczoraj okna zaczęły przeciekać a dziś jeszcze nowe plamy na ścianie sie pojawiły. Poza tym po ociepleniu w zeszłym tygodniu nic się nie zmieniło....masakra. Więc pisze pisma i tylko się wwkurzam.
Czy pytałaś położną o tę rwę. Ja od wczoraj smaruję amolem i biorę ketonal bo już nie daję rady

klaudoos kochana wiesz że to tak niespodziewanie może być...teraz dobrzee a za 5 minut poród...Cieszę się, że plan zrobiony...wiem jak to ważne bo sama mam system premiowy...

A do nas właśnie meble przyjechały i chłopaki noszą:) jak będą już meble to zrobię fotki:)

reklama
Och kochane, tez miałam dzisiaj takie plany a co zrobiłam... prawie nic, tylko umyłam okno u dzieci i firanki uprałam i spowrotem zawiesiłam... Muszę obowiązkowo dzisiaj łazienkę sprzątnąć. Dobrze, że lustra w przedpokoju już poczyściłam bo bym chyba nie dała rady... jutro upiekę ciasto i zrobię Tęczę... poza tym nic mi się nie chce... podłogi umyję w sobotę przed przyjściem gości... może mężuś mi trochę pomoże...

Poza tym czuję się czasami jak wieloryb, mój się śmieje, że powinnam jeszcze wydawać dźwięki tak jak one... Jak się przekręcam na łóżku to sapię, to jest dopiero wysiłek...

Do góry