reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

witam laski :-) ja dzisiaj po spacerku z moimi skarbami, miska zadowolona ze sniegu i wozi sie sankami jak wielka dama :-D. ja juz ledwo sie tocze a po sniegu to juz calkiem. plecy napierdzielaja jak sto, niewygodnie lezec i w ogole sie ruszac :rofl2: ale jak sie wazylam to waga ani drgnela dalej 79 a mi coraz ciezej.

reklama
witam laski :-) ja dzisiaj po spacerku z moimi skarbami, miska zadowolona ze sniegu i wozi sie sankami jak wielka dama :-D. ja juz ledwo sie tocze a po sniegu to juz calkiem. plecy napierdzielaja jak sto, niewygodnie lezec i w ogole sie ruszac :rofl2: ale jak sie wazylam to waga ani drgnela dalej 79 a mi coraz ciezej.

Coraz ciężej, bo już długo ten ciężar nosimy - kręgosłup biedny jest już

Witam nadrobiłam od rana i malta jak czytałam to aż mi serce mocniej biło, dobrze że już jesteś po wizycie i lekarz cię uspokoił myślę że odpoczynek to dobry pomysł.
Fogia życzę udanej wizyty.
U nas w trójmieście jak już klaudoos pisała wreszcie dotarł śniegi jest jak dla mnie cudownie, spacerek z psem z rana był wietrzny ale fajny. Dzisiaj odwiedziła mnie koleżanka i przyniosła ciuszki po swoim synku z których już wyrósł jestem szczęśliwa, a najgorsze że już nie mam gdzie tego chować, ale nie odmawiam, bo wiem jak szybko maleństwa wyrastają i teraz jest dużo a potem tylko będziemy patrzeć jak ubywa.
Damqelle- ja wczoraj na suwaczku miałam równy miesiąc

Ostatnia edycja:
Witam się Kochane :-)
Napisałam wszystko i mi się skasowało och!
Więc była u mnie połozna, pogadałysmy wywiedziałam się to co chciałam, pomierzyła mnie, macica ma 36 cm, wskakuje równo 36 tydzień, zbadała tetno płodu, cisnienie, wszystko bardzo dobrze, obejrzała wyniki badań i powiedziała mi to co wczoraj lekarz: że takich dobrych nie widziała już dawno :-) że jestem stworzona do rodzenia dzieci hehe;-D
Powiedziałam połoznej, że dzidziuś dużo wazy, powiedziała, zeby po 37 tygodniu sposobami naturalnymi wywoływac poród, masaż brzusia, masaż brodawek, masaż szyjki macicy poprzez współżycie itp, i powinnam wywołac akcje porodową, ważne żeby przy takiej wadze nie przenosić ciązy :-)

Polezę trochę :-)

Malta - dobrze, że wszystko dobrze :-) mi lekarz powiedział, że jak wypadnie czop to zadzwonić mam do niego, ale bez nerwów bo czasem do 2 tygodni jeszcze się chodzi, i czop powinien byc brunatny :-)

Ostatnia edycja:
jestem! widzę, że dziś malta nam zrobila stracha ale luz....czop nam nie straszny:)
ewcia co będziesz piekła?wiesz skoro to pierwsze słodkie od dawien dawna to warto coś wyjątkowego. damquell ciasteczka pewnie dobre?

dziewczyny ja dziś miałam dzień nerwów...przez te problemy z mieszkaniem....to jakaś masakra co chwilę coś...i jeszcze ten kręgosłup mnie łupie....jakoś nie mam weny, poczytam was:)

I ja się z Wami witam!!!:-D

Malta - uff, dobrze, że byłaś u lekarza i że dobre wieści masz.. teraz tylko odpoczywać musisz...

Blondi - fajnie, że masz taką położną!!

Trzymam kciuki za resztę wizyt i czekam na wieści o waszych maluszkach:-D

Tonia, claudia - oj ja też bym się na sanki wybrała.. uwielbiam!! Za rok to sobie odbijemy!!!!

a ja mam dziś jakiś dziwny humor.. czasami jakiegoś doła łapię i to tak bez powodu..
poczytałam was i troszkę mi teraz przeszło..

dziewczynki jak patrzę na Wasze suwaczki to aż jestem w szoku....ale ten czas leci...blondi , klaudoos i inne 36 tydz. boziu to już tuż, tuż....więc czekamy na pierwsze dzieciaczki...grudzień już się zaczął więc macie zielone światło;)

Dziewczynki, trzymam kciuki za Was
klaudoos lepiej złap z kimś kontakt, żebyś mogłam nam potem SMS-a wysłać w razie czego ;-)

reklama
spokojnie mam w komorce numery : twój damqelle i ribi:) ale ja sie czuje w miare, wiec nie bede lada dzien rodzic.. 3 dni temu byl kryzys ale teraz odliczam czas!!!!!

ach dzwonil do mnie malzon,ze zrobil plan na 2010 rok wiec moge juz rodzic i ze bedzie w kwietniu premia ach jak sie ciesze.. moze kupimy wreszcie auto kombi, bedzie na studia...och pieniadze szczescia nie daja ale tak fajnie ulatwiaja zycie:)

Ostatnia edycja:
Do góry