reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

b_iala niestety u nas na poczcie jest tak, że trzeba dać dowód osobisty i się podpisać, nie wydają przesyłek innym osobom - mamy i tak na dowodach inne adresy zamieszkania - więc nie ma szans , a on i tak jest w pracy

ja jeszcze idę do kosmetyczki na brwi

a na miasto jadę autobusem i może jak się uda to do domu też pojade autobusem

nic nie zrobię w czwartek na wizytę tez muszę iść piechotką , a mój też w pracy będzie...
jakoś dam radę , nikt za mnie do gina nie pójdzie

reklama
Claudia to współczuję takiej wyprzwy,ja na szczęście autkiem,właśnie będę się zbierać bo muszę jeszcze po fakturę zajechać także na razie dziewczynki...

biala- moge Ci mezucha pozyczyc ale wiesz on aktywny tylko raz na tydzien;) poki co mam spokoj mysle ze na 2 tyg.. a w grudniu bede sama sie prosila zeby przyspieszyc co nie co..
on mi teraz kupil mandarynki- mowi zebym sie nimi pozygala bo w styczniu juz nie bede mogla jesc:(

ide troche chalupke ogarnac, zoabczyc co nalezy wystawic na allegro..

wczoraj mąz zawolal mnie do malego pokoju i kazal wytlumaczyc sobie co jest w szufladach i dlczego tak jest:) 1. szuflada to ciuszki r. 56 2. 62 i wyjsciowe oraz czapeczki a 3. tetrowki , skarpetki rajstopki itd itp:) szybko zajarzyl.. no i spytal co i jak w szufladzie od lozeczka:) w szoku jestem..

dobra ide troche ogarnac co nieco- nie piszcie duzo!!!!

Witam dziewczyny:)
Blondi bardzo ładny pokoik i bardzo ładne łóżeczko mi też bardzo się podobało ale dostaliśmy od teściowej inne więc trudno, zawsze to do przodu z zakupami, bo całą resztę kupujemy sami:)

a no własnie moze jakas kolezanka by sie z Tobą przeszła.. a jak bedziesz na poczcie to powiedz ze jestes w zaawansowanej ciazy ( tam tez pracują ludzie) i czy mozesz jakies pisemne upowaznienie zostawic( czesto to wystarczy ) zeby Mógł Twój przesyłki odbierac...mysle ze z tym nie bedzie problemu... u nas na poczcie mąz czesto odbiera za mnie przesyłki... albo ja za niego.. a czesto nie mam ze sobą dowodu.. i nawet sama mówie.. ze przecierz kto by przyszedł inny zamiast mnie po ten list.. nawet moja mama odbiera za mnie jak akuart jest w poblizu... i tez mówi ze dla córki bo jest w ciazy... te babki z okienek są wyrozumiałe..

klaudos ja swojego przydusze dopiero w styczniu....
no no moj wczoraj tez duzą aktywnosc wykazał pojechalismy po te ciuszki do tesciów i wszytskie ogladał.. apózniej sie dziwił ze tOmek tak szybko wyrósł.. ide zobaczyc co wyschło na suszarce i czy jakas mała praleczka sie zmiesci...
Tomek z nianą dzis cały dzien w domku... pogoda kicha.. wiec nawet niechce ich wypuszczac no chyba ze sie rozjasni ... a no i poodkurzam niedługo wracam :)

Ostatnia edycja:
dziewczynki dziękuje , że się troszczycie o mnie- nie mam kogo zabrać, obiecuję że jak zrobi mi się źle na poczcie - to wyjdę :-)
staram się zawsze patrzeć czy są duże kolejki, bo jak są to przeczekuje na polu

cóż zrobić
będzie dobrze, jeszcze nie raz będę musiała jechać coś załatwić - życie

jakby padało to mój by nie szedł do pracy i wtedy razem byśmy poszli , a tak to sama

Zaraz jak wrócę to się do Was odezwę - kochane jesteście

hej dziewczynki

ja po badaniach

cukier na czczo 109, ciekawa jestem ile po godzinie ale wyniki dopiero popołudniu. Glukoza do przeżycia, posiedziałam godzinkę nad książką i czas jakoś zleciał.

Wiecie, w przychodni było dziś takie maleństwo ok. 2-3 tygodniowe. Tak sobie słodko spało w foteliku, śniło mu się chyba, że pije mleczko bo tak śmiesznie ruszał usteczkami. Nie mogłam oderwać od niego wzroku. Jak mi się już chce mojego Antosia, żeby już móc go przytulić, mieć tą pewność że jest zdrowy, że wszystko jest w porządku. ehhhhhhhhhh:sorry:

hej dziewczynki

ja po badaniach

cukier na czczo 109, ciekawa jestem ile po godzinie ale wyniki dopiero popołudniu. Glukoza do przeżycia, posiedziałam godzinkę nad książką i czas jakoś zleciał.

Wiecie, w przychodni było dziś takie maleństwo ok. 2-3 tygodniowe. Tak sobie słodko spało w foteliku, śniło mu się chyba, że pije mleczko bo tak śmiesznie ruszał usteczkami. Nie mogłam oderwać od niego wzroku. Jak mi się już chce mojego Antosia, żeby już móc go przytulić, mieć tą pewność że jest zdrowy, że wszystko jest w porządku. ehhhhhhhhhh:sorry:

Kochana jeszcze troszkę i będziesz mieć maleństwo - zobaczysz będzie zdrowe i się zdążysz nim nacieszyć ;-)

reklama
Claudia koniecznie odezwij się jak juz będziesz w domu z tej poczty, będziemy spokojne że wszyptko ok. I nie mniej oporów o to by prosić o obsługę bez kolejki, w koncu Ci się należy.
Ja wszędzie, gdzie mogłam to prosiłam o pierszeństwo, w banku czy na poczcie czy w okienku po wyniki, w wielu miejscach jest karteczka, ze kobiety w widocznej ciaży i z malutkimi dziećmi obsługiwane poza kolejnością. wystarczy potem podziekować serdecznie to takiej babce w okienku też miło, że mogła pomóc.

Do góry