reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Blondi - bardzo ładne kolorki i łóżeczko super :) Ładny pokoik będzie miał bąbel :)

Dziękuję, hehe musieliśmy meble rozłączyć więc efekt był nieciekawy początkowo, bo odłączylismy szafę, która stoi za drzwiami jej nie widać na zdjęciu, i kupilismy okleine bo trzeba będzie zakleić miejsca gdzie widać, ze szafa powinna być, a zastępuje ją komoda hehe, mix meblowy był (meble nie do rozłanczania, tylko w całości powinny stać, a my z mężem postanowilismy to zmienić) ale inaczej głupio by wyglądało gdyby na szafę się wchodziło... dziękuję więc za miłe słowa bo byłam ciekawa czy się Wam spodoba :-)

Blondi-Super pokoik dla maluszka:)
Klaudoos-kochana zyczę Ci nocki stosunkowo udanej:) hi hi hi(na drugi raz moze głośno m nie mów ze się dobrze czujesz)
Ja coś ostatnio mam chęci ale nic z tego bo się boję...szyjka krótka i nici z figli....jeszcze by mi się skrócila i co....ale tak jest jak nie mozna to się ma chęć...Normalnie bym schrupała:)
Lecę spać....Spokojnych nocek kobietki

Ja się już kładę - cały czas jestem słaba

mam nadzieję, że jutro wstanę wypoczęta i nie będę Wam marudzić jak dzisiaj
dobranoc mamusie moje kochane

Witam!! wpadam dopiero teraz teraz, więc zaraz idę czytać co tam u Was dzisiaj ciekawego:-D mam nadzieję, że same dobre nowinki!!:-D:-D

Mój jest na nocce, a ja przed chwilą wróciłam od teściów - wgrywałam tacie zdjęcia na n-k, trochę to trwało, ale przynajmniej mam "plusa" u teścia, hi, hi!!

blondi - świetny pokoik :tak: bardzo ładnie to urządziliście.
U nas musimy jakoś wkomponować się w naszą sypialnię. Łapię się na tym, że nieważne gdzie jestem i co robię, to mózgownica mi podsuwa pomysły, co jak można by przestawić :-D

Nadrobiłam zaległości, teraz bym chciała Wam poodpisywać, ale pewnie już o połowie rzeczy zapomniałam:-(

monia-t, nulini - dzięki za kawały, dobre były, muszę jutro mojemu poczytać:-)

ribi - jak dobrze pójdzie to ja na początku grudnia wezmę się za organizowanie kącika dla Kamila, pranie, prasowanie itp - już nie mogę się doczekać!!:happy2:

Claudia - te złe samopoczucie, to pewnie po tych dzisiejszych badaniach na czczo i kiepskiej pogodzie - jutro na pewno będziesz tryskać energią jak tonia:-D

Blondi - nakombinowaliście się, ale za to jaki efekt:tak:

Klaudoos - ciesze się, że dziś się lepiej czujesz, oby tak już zostało i lepiej żeby nie była to "cisza przed burzą"

Aniwar - zadzwoń może do twojego lekarza, niech Ci coś poradzi, po co masz się tak męczyć!!

Gosia - ale mi zrobiłaś smaka na budyń czekoladowy - tylko taki lubię:tak:

a ja jak ostatnio już o 21 szłam spać, tak mi się dziś nie chce.. ale chyba muszę, bo rano nie wstanę, a o 7.00 przychodzi pan od łazienki..

Dobranoc!!!

A ja wyjątkowo miałam dziś dobre samopoczucie:) Nic mnie nawet nie bolało:)

Claudia- pewnie juz spisz, mam nadzieję, że jutro bedzie dla Ciebie lepszy dzionek:)

Blondi - no super pokoik:)

Klaudoos- to sie kobieto, teraz nie wykręcisz:)

Monia-t
- ja kiedy byłam na dniach otwartych w Siemiradzkim, to też były tłumy, zszokowało mnie to. A oczywiście ceny sa tam masakryczne, niestety. Ja chyba bez opłaconej położnej nie zdecydowałabym sie tam rodzić, dlatego ze właśnie przypada jedna położna na kilka rodzących. Ponadto jakoś przyjemnie ta ogólna porodówka nie wyglądała.

Ribi - spokojnie, jeszcze masz trochę czasu na zakupy:) dacie radę:)

reklama
ja też "już" zmykam :-)
jutro rano pobudka, bo przychodzi hydraulik rozwalać pokój i cholera wie, co jeszcze :szok:

spokojnej nocki, słodkich snów i samych delikatnych kopniaczków :-)

Do góry