reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

BLondi.. o kurcze no to lipe masz.. a masz gdzies jakos odnotowane ze kase jej zapłaciłas( ja temu zawsze kupuje za pobraniem.... albo wpłacam na konto.. niewiem jak Ci pomóc..

reklama
Ale dziś produkujecie:-DJa dziś trochę na obrotach,musiałam do gin po receptę, zakupki obiadek,trochę sprzątanko.A tu patrzę samopoczucia chyba nie najgorsze;-)i to mnie ci
eszy Klaudos wiedziałam,że wytrzymasz u fryzjera,ale taki power:-)sałatki i wogóle.
Blondi pomóc nie wiem jak:-(ale coś mi się wydaje,że nie będzie to prosta sprawa.

Witam z wieczorka:) podczytuję sobie was trochę, bo m pojechał do kliniki po recepty, bo mi leków na weekend już nie starczy, teścio wziął Jokera na wybieg , także mam chwilkę:) posprzątałam trochę mieszkanie, podłogi umyłam, bo się normalnie kleiły, jutro mam zamiar zacząć z m pokoik dla małej sprzątnąć, ale nie wiem czy go namówie , bo do firmy jak zawsze na kilka godzin jedzie, a poza tym, pewnie brat będzie u nas także zobaczymy:) ja też kupię tantum rosa, ale dopiero jak będe w szpitalu, po porodzie m mi kupi, już mu uszykowałam nawet szczegółową listę:) moja mama to sobie robiła napary z lipy i rumianku,takie okłady, ponoć super pomagają:) mi do torby w sumie brakuje stanika do karmienia i rozpinanej koszuli, oraz pampersów dla małej, ubrania na wyjście cieplejsze typu kombinezon, to jakoś w grudniu zakupie dopiero. Aha, dzisiaj miało przyjść łóżeczko i nie przyszło....:/

ja to chyba ide sie połoze... czuje sie jak ..eh wogole sie nieczuje... Dobranoc wszystkim do jutra :) spokojnej nocki :)

hej dziewczynki

mam dziś beznadziejny dzień.

mieliśmy w planach fajny rodzinny dzień, wyjazd do Lublina, odwiedziny u moich rodziców, trochę załatwień, trochę przyjemności i praktycznie guzik z tego wyszło. caly dzień wszystko szło pod górkę normalnie jakby to był piątek 13.

smutno mi strasznie i chyba zaraz wykąpię siebie i FIlipka i mykniemy oboje do spania, niech się już ten dzień skończy.....:frown:

Wlasnie dziewczyny Ja chce kupic dwa opakowania majtek jednorazowych czyli 10 sztuk i myslicie ze to wystarczy czy za duzo?A co do tamtum rosa to jest to rewelacja Ja sie nia podmywalam rozrabialam ja w litrowym sloiku i wchodzilam do wanny i normalnie sie nia podmywalam i dzialala znieczulajaco jak dla mnie jest naprawde super.A w szpitalu polozna poradzila mi kurcze nie pamietam jak to sie nazywa takim czyms fioletowym ja to kupilam ale sorki to strasznie brudzi i mi nic nie dawalao dopiero pani w aptece mi poradzila tamtum rosa i odrazu poczulam ulge.A te majtki wasze jednorazowe to sa takie jak z gazy elastycznej takie satkowe czy inne bo Ja znalazlam takie: Jednorazowe majtki poporodowe w rozmiarach: M, L, XL. Cena: 3GBP. :: Babyabcd myslicie ze beda dobre? 5 lat temu nie musialam miec takich rzeczy tylko sie uzywalo podkladow i to szpitalnych nic nie trzebabylo kupowac.

Wydaje mi się że lepsze i praktyczniejesze są te wielorazowe jednak takie siateczkowe

Ale dziś produkujecie:-DJa dziś trochę na obrotach,musiałam do gin po receptę, zakupki obiadek,trochę sprzątanko.A tu patrzę samopoczucia chyba nie najgorsze;-)i to mnie ci
eszy Klaudos wiedziałam,że wytrzymasz u fryzjera,ale taki power:-)sałatki i wogóle.
Blondi pomóc nie wiem jak:-(ale coś mi się wydaje,że nie będzie to prosta sprawa.
wysiedzialam:)ale babeczka faktycznie szybko jechała z tematem.. ale wstac ciezko bylo:) bo głowka juz napierala ku wyjsciu- mialam wrazenie ze zaraz wyjdzie:)

hej dziewczynki

mam dziś beznadziejny dzień.

mieliśmy w planach fajny rodzinny dzień, wyjazd do Lublina, odwiedziny u moich rodziców, trochę załatwień, trochę przyjemności i praktycznie guzik z tego wyszło. caly dzień wszystko szło pod górkę normalnie jakby to był piątek 13.

smutno mi strasznie i chyba zaraz wykąpię siebie i FIlipka i mykniemy oboje do spania, niech się już ten dzień skończy.....:frown:
Słonce głowa do góry co sie odwlecze to nie uciecze!

my zaraz sie zbieramy 3 pietra wyzej do znajomych..

Fogia nie ma się co zamartwiać,tak czasem bywa:blink:.A ja znowu dorwałam krzyżówki,kupiłam dużo wcześniej jedne 500,drugie 1000:-Dtak żeby się nie nudzić jak będę w domku siedzieć i się przydały.A wciągają:szok:.Zaraz pewnie moi chłopcy wrócą,trzeba będzie kolacyjkę zrobić.Ale jeszcze was podczytywać będę bo jutro dopiero po południu zajrzę.

reklama
BLondi.. o kurcze no to lipe masz.. a masz gdzies jakos odnotowane ze kase jej zapłaciłas( ja temu zawsze kupuje za pobraniem.... albo wpłacam na konto.. niewiem jak Ci pomóc..
No niestety chyba muszę się pogodzić, że nie odzyskam tych pieniędzy, ludzie są różni niestety, nigdy nikogo nie oszukałam to i nie spodziewałam się oszustwa, nie doparywałam się niczego... muszę byc bardziej ostrozna... tak mam wszytskie maile z tą Panią i przelew tez bo z konta w domu robiłam więc wszystko jest ale cóż, znam jej adres i dane i tyle, choc wydaje mi się że na nic się zda to wszystko...

Do góry