reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
dzięki kochane za słowa otuchy,bo rano faktycznie tylko siedziałam i ryczałam.choc i teraz mam byle jaki humor.
potem zostałam sama w domu i z tego wszystkiego wziełam się za sprzatanie. na stres pomogło,bo wyszorowałam calą łazienkę,sypialnię i umyłam podłogi.za to ledwo łażę,a zaraz dzieciarnia ze szkoły wróci i obiad trzeba dac.
co do smoczków ja kupiłam na wszelki wypadek aventu a butelke taka imitującą pierś z tommee tippee.mój syn w ogóle nie ssał smoka,pluł nim dalej niz widział:)
ciuszki piorę w loveli i niczym nie zmiękczam.a i w sumie torby do szpitala juz mam spakowane.przynajmiej o to jestem spokojna.bo łózeczka ,wózeczka,komody dalej nie mam.:-(chyba się zdenerwuję i sama pojadę po to wszystko.
lecę wstawiac ziemniaczki
ticker.php

dzięki kochane za słowa otuchy,bo rano faktycznie tylko siedziałam i ryczałam.choc i teraz mam byle jaki humor.
potem zostałam sama w domu i z tego wszystkiego wziełam się za sprzatanie. na stres pomogło,bo wyszorowałam calą łazienkę,sypialnię i umyłam podłogi.za to ledwo łażę,a zaraz dzieciarnia ze szkoły wróci i obiad trzeba dac.
co do smoczków ja kupiłam na wszelki wypadek aventu a butelke taka imitującą pierś z tommee tippee.mój syn w ogóle nie ssał smoka,pluł nim dalej niz widział:)
ciuszki piorę w loveli i niczym nie zmiękczam.a i w sumie torby do szpitala juz mam spakowane.przynajmiej o to jestem spokojna.bo łózeczka ,wózeczka,komody dalej nie mam.:-(chyba się zdenerwuję i sama pojadę po to wszystko.
lecę wstawiac ziemniaczki
ticker.php

Najwyższy czas już na wózeczek i łóżeczko kochana
kilka tygodni Ci zostało, załatw to póki jesteś na siłach

Ja idę pierogi gotować

marta mowisz, ze masz juz spakowana torbe :) ja w sumie dla siebie nic nie mam :( musze w koncu zaczac kupowac.
majtaski wielorazowe w aptece u nas kosztuja 3,45 zl wiec troche kasy pojdzie na nie, do tego koszula, wklady poporodowe no i tantum rosa obowiazkowo.

ja mam żel do intymnej z dobrej firmy i nie wiem czy coś innego kupować, czy ten żel starczy do podmycia się

po co mi więcej, potem mi to będzie leżeć, hmmmm

claudia w pologu to zele odpadaja niestety a tantum rosa mi przy pierwszej ciazy pomogl szybciej dojsc do formy i lepiej mi sie goilo wszystko. tantum jest specjalnie dla kobiet po porodzie.

U nas w SR polozne mowily zeby w pologu do podmywania sie uzywac plynu ktorego uzywalo sie w ciazy. Lepiej nie zmieniac na inne nowosci i chyba sie do tego zastosuje.

ja juz jak pisałam... stawiam na APTECZKĘ BABUNI.. płyn do hig.intym.. wyciag z babki ( tej co sie kiedys na rany przykładało ) jak dla mnie rewelacja od kiedy uzywam nic nie łapie.. a i w jeziorze pływała... i w basenie :) po porodzie z Tomaszem tez uzwałam zadowolona jak diabli jestem..
a apteki dla siebie i dla bubusia nic nie mam ... ( a no mam kilka par majtek jednorazowych i wkładki ( zostały po porzedniej ciazy ) całą reszte musze kupic..
marta70 z wózkiem mozesz jeszcze spokojnie poczekac.. ( wybierz sobie model i kolor.. tylko .. a pózniej nawet jak urodzisz wyslesz kogos do sklepu zeby Ci go kupił ..( nawet jak bedziesz w szpitalu tych kilka dni.. to m.. albo ktos inny moze kupic ten wózek w tym czasie...
łózeczko i komode przydało by sie jak bys miała wczesniej
ja dzis zamawiałam tam materac do łózeczka... najpierw podzwoniłam troche po sklepach hurtowaniach i producentach u nas w miescie.. i znalazłam nie najtanszy ale moim zdaniem najlepszy bo antyalergiczni kokos i sprezyna materac za 250 zł ( 90/160 bo to dla tomka) powiem ze cena bardzo dobra ( inny mówili mi ceny od 280 do 300albo i ponad) jutro jade zapłacic i bedzie za 2 dni..

reklama
Do góry