reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Gabriella mój Piter też wszystko wymusza płaczem. Masakra. Kurcze mógłby powiedziec np. mama daj, a on ciągle tylko yyyy i pokazuje palcem.

Dziewczyny nie wiem co zrobic z niespaniem Piotrka. Normalnie budzi sie co chwila i na zmiane z moim m chodzimy do jego pokoju dawać mu pic i smoczka. Ja budze sie co 1,5h, ale w miedzyczasie jeszcze m wstaje więc wychodzi na to że budzi nas co 45min. No i jak wstaje to mała w brzuchu sie budzi i mnie fika. Mam juz tego dosyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moze jakies proszki mu zapodać?
Jakos ta noc beznadziejna, bo jeszcze mi się śniło, że całe mieszkanie nam okradli łącznie z meblami :(
1. Kaja mówi DAJ
pytam co?
odpowiada TO
tylko pies jeden wie co to jest to TO :-D

2. a próbowałaś np. nawilżyć pokój tzn. albo coś mokrego na kaloryfer, albo nawilżacz powietrza?
Kaja też mi sie tak budziła
doprowadziłam do ładu, budzi sie tylko jak w coś huknie albo coś jej się śni albo jak przemęczona!
Ona śpi już sama na normalnym dużym łóżku w swoim pokoju

ale było kilka nocy kiedy szłam odkładałam
niby śpi
ja za drzwi
ona w ryk
chyba ze 4 noce praktycznie przesiedziałam na jej krzesełku!
ale nie dawałam nic ani pić ani smoka ani nic takiego
po prostu tuliłam i jak sie uciszyła myk na wyro
i tak całe 4 noce
potem jeszcze kilka nocy było "ciężkich" ale już nie takich jak te 4 pierwsze
teraz potrafi przespać całą noc;)
ale potrafi się też obudzić te 3-4 razy

dziewczyny jak mnie boli krocze- spojenie ja pierdziele- nie moge normalnie chodzic tak kosc o kosc sie obciera!! czuje glowke jak napiera:( tylko jak leze jest ok.. masakra jakas!!!
no mnie też boli
tzn. jak leżę i mam wstać a jeszcze chce mi sie siku np.
ale Ty to już normalnie hardcor masz :szok:

reklama
Trochę nudy...

moje małe mnie tam nieźle molestuje od środka - jego pora :-D
mi się oczka kleją , ale teraz bym nie zasnęła - za wcześnie dla mnie

Dominika81 -
Nie biorę na powaznie tego co mówią w telewizji, napisałm tylko co słyszałam i co mnie zaskoczyło, zresztą nigdy z obecnym mężem nie używalismy prezerwatywy, ani zadnych zabezpieczen, oprócz kalendarzyka i nie zamierzam tego zmieniać bo ktos coś w telewizji powiedział, w swoim życiu słucham siebie i swoich przekonań, przeczuć, dodatkowo w ciązy słucham mojego ginekologa, w życiu nie nalezy kierowac się telewizją ani internetem :-) to chyba kazdy o tym wie...

Ribi -
dzięki za informacje, powiem Ci szczerze, że juz stawać na nodze nie umiem, nawet talerzy nie daje rady zmywać dziś, wstanie z łóżka sprawia mi problem, no koniec świata, ale tak racja poproszę męża jak wróci z pracy, żeby zrobił masażyk:-)

jaj dziewczyny myslalam, ze poczytam ale tego masa jest :( a ja padam mloda daje juz popalic ladnie.

po wizycie niby wszystko jest ok z mala ale jest hmm maly problem narazie ulozona jest miednicowo :( mam nadzieje, ze w koncu laskawie wypnie dupcie do gory niby ma jeszcze troche czasu bo 10 tyg. czasem mam wrazenie, ze to wiecznosc.

jaj dziewczyny myslalam, ze poczytam ale tego masa jest :( a ja padam mloda daje juz popalic ladnie.

po wizycie niby wszystko jest ok z mala ale jest hmm maly problem narazie ulozona jest miednicowo :( mam nadzieje, ze w koncu laskawie wypnie dupcie do gory niby ma jeszcze troche czasu bo 10 tyg. czasem mam wrazenie, ze to wiecznosc.

spokojnie , ułoży się do tego czasu, zobaczysz....
fakt te 10 tygodni to masa czasu jeszcze

reklama
Do góry