reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

I ja się z Wami witam:)

Ja również mam za sobą nockę nieprzespana, a w dodatku mała w nocy, tak zaczęła buszować, że aż mąż się zdziwił, że takie mocne kopniaki daje:) Pierwszy raz mnie tak skopała w nocy...

klaudoos- ja też miałam wczoraj ochotę swojego m wywalić z pokoju, bo takie bąki sadził, aż mi ciśnienie podniósł...A wiesz że wczoraj na TVNstyle, pokazywali majtki z pochłaniaczami na śmierdzące gazy, ale sie uśmiałam, powiedziałam, mu że jak tak dalej będzie, to mu je zafunduje, hihihi

Damqelle - piękny awatarek:)

Ostatnia edycja:
reklama
ja najwięcej narzekam z WAS

w nocy to chyba ze sto razy padło słowo ała ...albo z każdym ruchem stękam jak Pudzian przy ciężarach, nocki są okropne

nawet leżenie w dzień to koszmar

hej aniwar tez tak mam, aczkolwiek nie są to mocne bóle:) ja mojej dzidzi nie czuję jak śpie, jest grzeczna jak aniołek w nocy:) nie okopuje mi żeberek, za to w dzień potrafi dać znać o sobie:p i tak od 3 dni , kopniaki są dla mnie bolesne już:)
klaudoos prawidłowy suwak mam w profilu jak coś:p a z tym, nie będę już kombinować bo znowu zepsuje:p
dzis na sniadanko skończyłam pizze, którą zamówiliśmy z m wieczorem:) bo po ,,obiedzie,, u teścia byłam wygłodniała jak wilk:p nie mam koncepcji na obiad, ale za to wieczorem zrobię rogaliki z jabłkiem z ciasta francuskiego:p

oj Tysia Tysia... w sygnaturce moglas zrobic identyczny! tamten mi sie bardziej podoba hihi a przynajmniej wiem ktory to juz tydzien!

a Szymo znalazl nowa zabawa- merdanie rączkami tam na dole... no pomyslowy cwaniak, a ja sie wierce w łózku bo wieceie jakie to uczucie!

Dziewczyny jak ja was tak czytam, jakie Wy cuda w kuchni robicie to chyba w kompleksy wpadne....ja mam dwie lewe rece do gotowania, nie lubie tego ale pojesc takich smakolyków to bym pojadla:-)

Mnie maluszek kopie ale nie sa to bolesne kopniaczki, moze z raz mnie zabolalo ale nie tak bardzo..raczej bym powiedziala ze jego kopniaki to przyjemne uczucie:-)

A co do narzekania to ja mojemu M. też ciągle narzekam, jak sie przekrecam z boku na bok to Tyle stekania ze szok...ciagle chodze i marudze...a to zgaga to niedobrze a to zolądek boli a to brzuch twardy a to po schodach nie mam sily wejsc. A moj brzuchol ma 93 cm w pepeku wiec nie jest ogromy. Ja nie wiem jak funkcjonują dziewczyny z wiekszymi brzuchami...

..ooo ja ja dałam w spanie.. i dopiero oczy otworzyłam.. mój Mały poszedł z Kasią poskakac po kałuzach bo akurat przestało padac...
ja tez mam stary wózek po Tomkaszku ( 2 letni ) to w sumie nie taki stary.. i zime 2009 tez przetrwał :
... nasz Tomus urodził sie 3050 i mierzył 54 cm.. i wiecie co.. na moją miednice byl zaduzy! bo ja jestem strasznie wąska w biodrach .... jest jakis tam pomiar i ja mam 18cm.. co połozona mierzy .... i miałam temu CC.. bo mały zmiescił sie w kanał..ale utkną:/ co było prawdopodobne i wiedziałam o tej mozliwosc( kochana GIN.. ufam jej jak jakiemus guru w tych sprawach) teraz wlasnie tez bedzie CC bo Kubus raczej nie odbiega normą od brata ( tak jak patrze po USG )
damgelle--- no sliczny avatarek :) hihi ja jak zmieniłam to nikt nie zauwarzył:( .. a TWój to sie odrazu w oczka zuca...
Klaudoss.. no wiesz ja poczytałam o twoim bólu.. i mój mózg.. zaczą sciagac.. ale mi minieło jak zasnełam.. :)
Witam nową mamusie...

Ostatnia edycja:
klaudoos - mój Szymcio też dzisiaj strasznie gmera mi w pachwinach... co on tam kombinuje to ja nie wiem. A jak sie położe na jakikolwiek bok, to od razu ta pachwina jest atakowana...słodziak :-D

damquell śliczny avatar..... swoją drogą masz już chuste? Ja mam mieć zajęcia dodatkowe na SR i spotkanie z chustowymi mamami. Chciałabym nosić chustę więc się zastanawiam jaka chusta itd. Ale jak coś się dowiem to napewno Was poinformuję.

Nie mam jeszcze chusty - ale zamierzam. Gdzieś na TVN mówili że będzie specjalny program o wiązaniu chust, Reni była i zachęcała -ale zapomniałam kiedy, więc liczę Ribi że się podzielisz informacją. Taka chusta to wydatek duży - jednak ja jestem przekonana. Zamierzam być aktywną mamą i odbić sobie te miesiące bezruchu - a nie wszędzie da się z wózkiem :)))
Dziękuję za pochwały - jak zauważyłam wiele pokazało już w awatarkach swoje buzie - więc pomyślałam że tak będzie uczciwie :)
Klaudoos, Claudia - wszystkie stękamy i narzekamy, w końcu od tego mamy forum. Przecież nie o pogodzie tu będziemy pisać ;) Już niedługo czekają nas nowe problemy - ale wspólnie jakoś lżej to znosić :)))
Buziaki przesyłam :)

reklama
Do góry