reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ja mam wózek po Kai
ma niecałe 2 lata przecież
jest super
jest śliczny (nie wiem czy dla chłopca ale co tam nie wywale drugich 2 tys. na wózek)!!!
no i jesli przeżył do tej pory to już nic go "nie zabije" hihihihiiiii
a przecież jeździł też tą okrutną zimą 2009 :)

reklama
damqelle ładny avatarek

Widzę , że dzisiaj większość z nas nie wyspana jest ...
ta noc była ciężka , nie wiem o której zasnęłam tak na prawdę , ale od 6:00 jak mój wstał to chyba do 7:30 znowu miałam przerwę w spaniu i jeszcze te głupie sny....
śniło mi się, że muszę uciekać....i że brzuch mi tak zmalał przy tym bieganiu, że myślałam że dziecko straciłam....
Ale czułam jego kopniaki i teraz nie wiem czy to były kopniaki w śnie, czy prawdziwe.....
masakra

zazwyczaj kopniaczki, które czujemy na śpiocha są prawdziwe... ja już się o tym przekonałam. Nieraz czułam jak mały kopie, ale po przebudzeniu nie byłam pewna czy to sen czy jawa. Ale małżon mówił mi kiedys, że jak on nie spał a ja tak, to mały tak buszował i robił górki, a mi rzeczywiście wydawało się na śpiocha, że kopie:-)

pospalam troszke, ale brzuch boli i juz nie wiem czy to zoladek czy co bo bole taki miesiaczkowe a mnie czesto podczas mies zoladek bolal! poobserwuje siebie, no spe wezme i dygam do apteki po czopki:)

damqelle- slicznotko!!!!!!!!! nie zmieniaj juz avatarka ten jest super!!

pospalam troszke, ale brzuch boli i juz nie wiem czy to zoladek czy co bo bole taki miesiaczkowe a mnie czesto podczas mies zoladek bolal! poobserwuje siebie, no spe wezme i dygam do apteki po czopki:)

damqelle- slicznotko!!!!!!!!! nie zmieniaj juz avatarka ten jest super!!

Trzymaj się, oby ból szybko minął....

I ja się witam:-)

U mnie nocka spoko, ale rano tak mi bylo niedobrze i tak bolał żolądek, że juz myslałam, że czymś sie zatrułam...teraz pije herbatkę i mi lepiej.

damgelle sliczny awatarek:-)

claudia- bol jako bolesny to nie jest, raczej mocniej ćmi i co jakis czas SKURCZybyk sie przypląta, ale nie mocny.

gabriella a jaki masz wózio? u nas pada i do dup* jest..

klaudoss mnie tez od jakiegos czasu co jakis czas tak boli jakbym miała dostac zaraz okres....wczoraj przed snem tez tak mialam....chyba organizmy sie nam szykuja na spotkanie z bobaskiem...

aniwar- pocieszylas mnie Kobieto, bo ze styczniowych furmowiczek to chyba ja najwiecej narzekam ;) ale przyznaje inaczej sobie okres ciazy wyobrazalam, myslalam ze bede dygac tu i tam, a ja glownie leże:(

Czesc dziewczynki!
i ja sie dzisiaj witam z Wami. Musze Wam powiedziec ze u mnie nocka nie taka zla. Pospalam prawie do 9 a w nocy tylko raz budzialam sie na siusiu ;) Takze jestem zadowolona. Dzisiaj na obiad robie pomidorowke- przydaloby sie isc do sklepu ale mocno pada.. Moze jeszcze troche przeczekam i przejdzie.. Zauwazylam ze troche mi sie brzuszek napina- nic nie boli, nie czuje skurczy ale czasami na dole jest taki twardy. Musze powiedziec o tym mojej gin na kolejnej wizycie.
Klaudoos uwazaj na siebie i duzo lez bo jak tak piszesz to normalnie mi brzmi na skurcze juz.. niby juz mozemy odczuwac takie przepowiadajace skurcze ale gdy tak sie czujesz to kladz sie i odpoczywaj. Pisalas ze do polowy grudnia chcesz doczekac :)

Pozdrowionka

reklama
Oj ja mam tak samo....wieczny brak energii i ciagle coś mi jest a miała takie plany....ćwiczenia dla ciężarnych, dlugie spacery a okazuje sie że najlepiej mi w domu....ewentualnie jakies spotaknie z kolezanką...

Do góry