reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ja mam wózek po Kai
ma niecałe 2 lata przecież
jest super
jest śliczny (nie wiem czy dla chłopca ale co tam nie wywale drugich 2 tys. na wózek)!!!
no i jesli przeżył do tej pory to już nic go "nie zabije" hihihihiiiii
a przecież jeździł też tą okrutną zimą 2009 :)

reklama
damqelle ładny avatarek

Widzę , że dzisiaj większość z nas nie wyspana jest ...
ta noc była ciężka , nie wiem o której zasnęłam tak na prawdę , ale od 6:00 jak mój wstał to chyba do 7:30 znowu miałam przerwę w spaniu i jeszcze te głupie sny....
śniło mi się, że muszę uciekać....i że brzuch mi tak zmalał przy tym bieganiu, że myślałam że dziecko straciłam....
Ale czułam jego kopniaki i teraz nie wiem czy to były kopniaki w śnie, czy prawdziwe.....
masakra

zazwyczaj kopniaczki, które czujemy na śpiocha są prawdziwe... ja już się o tym przekonałam. Nieraz czułam jak mały kopie, ale po przebudzeniu nie byłam pewna czy to sen czy jawa. Ale małżon mówił mi kiedys, że jak on nie spał a ja tak, to mały tak buszował i robił górki, a mi rzeczywiście wydawało się na śpiocha, że kopie:-)

pospalam troszke, ale brzuch boli i juz nie wiem czy to zoladek czy co bo bole taki miesiaczkowe a mnie czesto podczas mies zoladek bolal! poobserwuje siebie, no spe wezme i dygam do apteki po czopki:)

damqelle- slicznotko!!!!!!!!! nie zmieniaj juz avatarka ten jest super!!

pospalam troszke, ale brzuch boli i juz nie wiem czy to zoladek czy co bo bole taki miesiaczkowe a mnie czesto podczas mies zoladek bolal! poobserwuje siebie, no spe wezme i dygam do apteki po czopki:)

damqelle- slicznotko!!!!!!!!! nie zmieniaj juz avatarka ten jest super!!

Trzymaj się, oby ból szybko minął....

I ja się witam:-)

U mnie nocka spoko, ale rano tak mi bylo niedobrze i tak bolał żolądek, że juz myslałam, że czymś sie zatrułam...teraz pije herbatkę i mi lepiej.

damgelle sliczny awatarek:-)

claudia- bol jako bolesny to nie jest, raczej mocniej ćmi i co jakis czas SKURCZybyk sie przypląta, ale nie mocny.

gabriella a jaki masz wózio? u nas pada i do dup* jest..

klaudoss mnie tez od jakiegos czasu co jakis czas tak boli jakbym miała dostac zaraz okres....wczoraj przed snem tez tak mialam....chyba organizmy sie nam szykuja na spotkanie z bobaskiem...

aniwar- pocieszylas mnie Kobieto, bo ze styczniowych furmowiczek to chyba ja najwiecej narzekam ;) ale przyznaje inaczej sobie okres ciazy wyobrazalam, myslalam ze bede dygac tu i tam, a ja glownie leże:(

Czesc dziewczynki!
i ja sie dzisiaj witam z Wami. Musze Wam powiedziec ze u mnie nocka nie taka zla. Pospalam prawie do 9 a w nocy tylko raz budzialam sie na siusiu ;) Takze jestem zadowolona. Dzisiaj na obiad robie pomidorowke- przydaloby sie isc do sklepu ale mocno pada.. Moze jeszcze troche przeczekam i przejdzie.. Zauwazylam ze troche mi sie brzuszek napina- nic nie boli, nie czuje skurczy ale czasami na dole jest taki twardy. Musze powiedziec o tym mojej gin na kolejnej wizycie.
Klaudoos uwazaj na siebie i duzo lez bo jak tak piszesz to normalnie mi brzmi na skurcze juz.. niby juz mozemy odczuwac takie przepowiadajace skurcze ale gdy tak sie czujesz to kladz sie i odpoczywaj. Pisalas ze do polowy grudnia chcesz doczekac :)

Pozdrowionka

reklama
Oj ja mam tak samo....wieczny brak energii i ciagle coś mi jest a miała takie plany....ćwiczenia dla ciężarnych, dlugie spacery a okazuje sie że najlepiej mi w domu....ewentualnie jakies spotaknie z kolezanką...

Do góry