reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

laseczki na " cięzarówce.. " napisałam o uśmierzaniu bólu w trakcie porodu :) ... no i zaczynam pisac tydzień 33

Ostatnia edycja:
reklama
Lubię oglądać rozmowy w toku, bo lubię Ewę, ale ostatnio są takie temty, że głowa mała!!! Jak słucham te dziewczyny, jak łykaja te dopalcze i opowiadaja o tym z takim usmieszkiem na twarzy to... brak słów!

Nawet nie ma co w tv obejrzeć :-(

z tymi tematami w Rozmowach w toku to prawda co piszecie.....ostatnio sa tacy goście, ze az w glowie sie nie mieści że mozna mieć takie dziwne podejscie i sposob opowiadania o rożnych sparwach.

Mi na kaszel albo bolące gardlo pomagaja LODY:-) zimne zabija bakterie i chyba w moim przypadku sie to sprawdza:-)

Ja wrocilam ze spacerku, zjadlam obiad i tez chwile przed telewizorem odpoczywam. Ogladalam rozmowy z toku i az sie wierzyc nie chce co te mlode dziewczyny wyprawiaja..

Też to oglądałam - koszmar.

Co do przeziębienia to polecam syrop prenatal czy jakoś tak - specjalnie dla kobiet w ciąży. Mi pomógł a już ledwo mówiłam =]

Byłam dzisiaj w PEPCO - nie wiedziałam że takie tanie ciuszki mają, kaftaniki już od 4 zł się zaczynają =] 100%bawełny. kupiłam już chyba ostatnie sztuki, zostały mi jeszcze tylko skarpeteczki do kupienia i biorę się za inne akcesoria, kosmetyki itp.

Ja to sie boje jak pomysle o naszych maluszkach jak bede mialy po nascie lat.....wiem, że duzo zależy od tego jak je wychowamy ale nastolatki lubia sie buntować i moze byc wtedy ciezko...

eh.. a ja zaraz lece do sklepu zrobic drobne zakupy... czekam na mame.. by Tomka popilnowała.. męzulek po tak dłuugim weekendzie ma duzo pracy... wiec pewnie wróci koło 18-19 :/ zbity jak piesek.. no ale forsa sie przyda...
ja sobie dzis postanowiłam ze bede przynajmniej 1 w tygodniu z Tomaszkiem chodzic na basen,... dzis sie tak bawił pieknie troche pływał ... dodam ze chodziłam z nim cały tamten sezon systematycznie.. a wtym sezonie dopiero 1 raz bylismy... juz dzis pewnie nie wejde na BB:) nie bedzie kiedy,,... mnie tez drzyzga juz zaczyna wkurzac... ten temat ... i Ci goscie... eh... ale jak nie ma co ogladac to cos musisz... przecierz nie bede siedziec i cały dzien ogladac brazylijskich seriali... miłego popołudnia

a mój bebuś zaczą coraz czesciej twardniec ( łykam wit,b ) a ostatnio to Kubus tak mnie " na dole " od wewnatrz skrobał ... uczucie niezaprzyjemne... a czasami jak sie zacznie rozpychac wieczorem i szalec buszowac.. to brzuch jak galareta sie trzęsie :)

eh.. a ja zaraz lece do sklepu zrobic drobne zakupy... czekam na mame.. by Tomka popilnowała.. męzulek po tak dłuugim weekendzie ma duzo pracy... wiec pewnie wróci koło 18-19 :/ zbity jak piesek.. no ale forsa sie przyda...
ja sobie dzis postanowiłam ze bede przynajmniej 1 w tygodniu z Tomaszkiem chodzic na basen,... dzis sie tak bawił pieknie troche pływał ... dodam ze chodziłam z nim cały tamten sezon systematycznie.. a wtym sezonie dopiero 1 raz bylismy... juz dzis pewnie nie wejde na BB:) nie bedzie kiedy,,... mnie tez drzyzga juz zaczyna wkurzac... ten temat ... i Ci goscie... eh... ale jak nie ma co ogladac to cos musisz... przecierz nie bede siedziec i cały dzien ogladac brazylijskich seriali... miłego popołudnia

a mój bebuś zaczą coraz czesciej twardniec ( łykam wit,b ) a ostatnio to Kubus tak mnie " na dole " od wewnatrz skrobał ... uczucie niezaprzyjemne... a czasami jak sie zacznie rozpychac wieczorem i szalec buszowac.. to brzuch jak galareta sie trzęsie :)

"jak galareta" - dobre:-D ale mój też tak się trzęsie... albo faluje jak mały sie kręci:-)

reklama
A ja własnie wróciłam od gina. Zadzwonił, że mam natychmiast przyjechać. Niestety mam antybiotyk. Powiedział mi, że kaszel jest na tym etapie ciąży bardzo niebezpieczny własnie na skurcze, skracająca się szyjkę i odklejenie łożyska. Mam przyjść w sobotę do niego. Mam nadzieję, że pomoże...

Do góry