reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2006

Cześć dziewczyny! Może nareszcie sie połączymy, bo juz nie wiadomo gdzie pisać. A mocz po buraczkach to zawsze mam zabarwiony na czerwono, normalne. Jeśli chodzi o śluz to raczej nie. Lepiej przejść się do lekarza, albo chociaż zadzwonić i zapytać. Pozdrawiam wszystkie styczniowe mamusie!

reklama
Dziewczyny ja niestety już skreślam się z listy styczniówek. Wczoraj nad ranem poroniłam. Nie chcę się za bardzo rozpisywąć, ponieważ pisałam już o wszystkim na wątku p,p,p .Zaczęło się od niewielkiego krwawienia w niedzielę skończyło we wtorek nad ranem, na usg już nie było dzidziusia. Potem był zabieg.Dziewczyny jeżeli też macie jakieś objawy, które wydają wam się niepewne natychmiast pędźcie do lekarza.  :( :(
Pozdrawiam

Gośka bardzo mi przykro :( trzymaj sie i bądź dobrej myśli
rudzik też mam córcię ze stycznia i teraz też termin na styczeń :)

Cześć dziewczyny,
Bardzo ci współczuję Gosiu, trzymaj się i życzę wszystkiego dobrego.

Dziękuję dziewczynki za odpowiedzi, ale chyba spanikowałam, to jakby krwawienie było tylko raz i raczej na pewno od buraków, bo potem biegałam specjalnie często do ubikacji i nic takiego się nie powtórzyło. Obserwuję się jednak cały czas i jakby co to rzeczywiscie pojadę do lekarza. Staram się często odpoczywać i nie przemęczać się, bo i tak nie pracuję, tylko siedze w domku.

Pozdrawiam was mocno i aby styczniówek już nic złego nie spotkało.

Cześć dziewczynki! Zmieniłam suwaczek, bo ja liczyłam od poczęcia, więc musiałam dodać dwa tygodnie. Byłam dziś u ginekologa. Mam termin na 14-go stycznia. Mam słabą morfologię, więc lekarz przypisał mi witaminki. Kupiłam Prenatal. Za tydzień będę miała pierwsze USG. Cieszę sie bardzo i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Jak się czujecie? Ja bardzo jestem zmęczona i ciągle jem i śpię. Pozdrawiam!

reklama
Do góry