To co mam robić? Kiedy udać się do lekarza?Spokojnie ,ból brzucha jak na okres ,w 1 trymestrze jest normalny ,skurcze już nie , jeśli nie plamisz ,to nie ma co panikować ,bo to nie pomaga , po 2 lekarz w czwartek nic nie zobaczy ,jest za wcześnie
reklama
Fado123
Fanka BB :)
a sprawdzałaś przyrost bety ? ja Ci nie mogę narzucać co robić jeśli wizyta jest na nfz to idź ,nie zaszkodzi ,ale jeśli prywatnie to szkoda kaski ,bo odeśle Cię z kwitkiem i każe przyjść za tydzień ,który tydzień Ci z OM wychodzi ? chyba że bardzo niepokoi Cię ten ból ,to idź i mu o tym powiedzTo co mam robić? Kiedy udać się do lekarza?
Flo pokazuje że 7t2d. Ovufriend mówi że to 7tydxien( 6t1d), a wiek płodu 2 tydzień.
Betę robiłam w pn. A w czwartek mam wizytę i pomyślałam że wtedy lekarz mi zleci bo mamy pakiet prywatnie wykupiony. Ale nie wiem czy wytrzymam..
Betę robiłam w pn. A w czwartek mam wizytę i pomyślałam że wtedy lekarz mi zleci bo mamy pakiet prywatnie wykupiony. Ale nie wiem czy wytrzymam..
Fado123
troszkę się pogubiłam może tak kiedy miałaś ostatnią @ ? bo tu piszesz że to 7 tydzień a tu że wiek płodu 2 tydzieńFlo pokazuje że 7t2d. Ovufriend mówi że to 7tydxien( 6t1d), a wiek płodu 2 tydzień.
Fado123
No to wychodzi 6+1 czyli lekarz w czwartek powinien coś zobaczyć ,nawet więcej może być serduszko , może powtórz jutro bete ,żeby przyrost sprawdzić , trochę niska ta beta jak na ten tydzień ,ale to też zależy jakie ma normy labBo ostatnia miesiączka zaczęła się 22.07.
Fado123
A masz regularne cykle ? co ile ?Tylko owulacja musiała być w okolicach 24dc bo to był jedyny raz w tym miesiącu kiedy były przytulanki.
reklama
Nie są regularne. Gdzieś między 29 a 35. A jak jest bezowulacyjny to i 72.A masz regularne cykle ? co ile ?
Badania robilam w diagnostyce.
3ttdz. 5.8-71,2
4tydz 9.5-750
Myślisz że trzeba się martwić?
Podziel się: