reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stopa końsko-szpotawa

reklama
Jak określił lekarz to było stiff-soft jak dobrze pamiętam w sensie miękka -twarda czyli wychodzi że 3stopien wady używamy szyny Denisa Browna i jak narazie wszystko jest ok

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj o 3rano skończył 2latka ogólnie mamy tylko na noc szynę tzn minimum 12godz ale czasami jak synkowi uda się zrobić sobie drzemkę w dzień taka 2godzinna to też zakładam szyne

Witam wszystkich ;)
Wczoraj dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Pierwszy mój syn, mający dziś 11 lat urodził się ze stopą końsko -szpotawą. Leczyłąm go w Otwocku, u wspaniałego lekarza - dr Sionka. Dziś jest zdrowym chłopcem. Ja natomiast zamiast się cieszyć - ogromnie boję. To sam początek ciąży, a ja jestem przerażona - czy jest tu ktoś, kto był w podobnej sytuacji? Jakie suplementy i witaminy brać, żeby zmniejszyć ryzyko choroby? Proszę - podzielcie się swoim doświadczeniem.

Witam. Chciałam się zapytac czy chodzicie z dziećmi na rehabilitację w celu ulepszenia skutków leczenia? ;-) i czy rehabilitacja jest konieczna w przypadku sks.

1513333988-bbb6a2ce22cac360-aaaaaa.jpeg
tak po drugich gipsach

Gdzie sie leczycie bo my mamy gipsy juz 3 miesiace i prawie zadnej poprawy

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry