reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starsze rodzeństwo

ja mam synka Kubusia 6lat cieszy się z rodzeństwa ale zdecydowanie chce brata;-) jak z nim rozmawiałam o tym że będziemy musieli więcej poświęcać uwagi dzidziusiowi mówił że rozumie i cieszył się na wspólne spacery myślę że nie będzie większego problemu :tak:

reklama
Mój synek oficjalnie przestawił się na braciszka:-)
Wcześniej w kółko powtarzał, że chce siostrzyczkę, ale jak mu tatuś wytłumaczył jak fajnie jest mieć brata to zmienił zdanie:-D

W ogóle ostatnio strasznie się wzruszyłam... mój synek był z nami usg i strasznie się ucieszył jak zobaczył brata na usg :)
Potem jak przyszliśmy do domu zdjęcia z usg leżały na stole. W pewnym momencie mój synek je wziął, pocałował i przytulił do siebie.
Normalnie aż mi łzy w oczach stanęły.

Lena ale super! Powiem Ci, że sama się wzruszyłam... Co prawda mi wiele teraz nie trzeba, wzruszam się na piosenkach, filmach, ostatnio na jakimś reportażu w DDTVN ;-) Ale zachowanie synka przeurocze :happy2:

Moj kuma czacze ze dzidzius to jego braciszek ze bedzie mial na imie Borys < Wiktor ma 2 lata i 5 miesiecy> caluje moj brzuszek ale jak pytamy czy podzieli sie zabawkami mowi NIE, z kolei tez powiedzial ze bedzie zmieniac pampersy braciszkowi :-D

Moj zuza bardzo o mnie dba... co troche mi mo2i ze nie moge sie meczyc itd...glaszcze mnie po brzuchu i przypomina ze tam jest maluszek. Ale nie podoba jej sie ze maly bezie mial imie swojego taty;) stwierdzila ze to glupie:p

Cześć
Od tygodnia jestem na zwolnieniu lekarskim i przyszło mi już siedzieć w domu. Ostatni raz tu byłam w 2005 roku
(fajnie jest widzieć, że forum nadal żyje ;)). Też jestem mamuśką spodziewającą się maluszka-kolejnego- 3 ...chłopca. Rodzeństwo już duże bo 12 i 9 lat. Trochę się stresuję bo już zapomniałam jak to jest i boję się powrotu na rynek pracy. Pozdrawiam wszystkie mamuśki bardzo serdecznie. Ps. jak wkleja się suwaczek?

reklama
Ja mam dwójkę dzieci :laugh2: Obydwoje chodzą do szkoły. Pamiętam jak wysyłałam młodszą do przedszkola, bardzo się stresowałam, ale też się nie przejęła - poszła prosto przed siebie, bez pożegnania. Nie ma wcale a wcale złych wspomnień :-)

reklama
Do góry