reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

No to też prawda. Powiem Ci że mjiebtakie rzeczy bardzo denerwują. Nie znasz sytuacji?! NIE PYTAJ! Takie jest moje zdanie. Ja najwięcej słyszę o dzieciach od rodziców i teściów.oni tak bardzo pragną wnuka A my dość długo się upieralismy że nie chcemy. Jakbym była byliby bardzo szczęśliwi [emoji4]
No tak u mnie też szczególnie tata mój zawsze mówi że jak będzie wnusio to mu wszystko kupi co będzie chciał, a u tescioch nie ma bardzo gadki może i dobrze teściowa zawsze mówi że jak będzie miało być to będzie bo oni już są dziadkami dlatego mają aby się i tylko jest Ala i Ala i świata poza nią nie widzi. Właśnie szwagierka mnie tak raz wkurzył bo byliśmy u teściów i też była z córką i coś tam jej kupiłam i siedział z że mną A ona wypaliala że jakbyśmy sobie takiego zrobili to też bym się nim bawiła bezczelna. Ty byś się dopiero cieszyła więc dziadki to już wogole. Ja z początku też tak mówiła że narazie nie mamy czas.😋

reklama
To bardzo chamsko się zachowała. Bardzo nie lubie takigo bezsensownego dogryzania. U nas jest wlasnkebtaka że ja jestem najstarszą w mojej rodzinie A on w swojej pomimo że jego siostra jest w moim wieku to nie planuje dzieci przynajmniej do 30. Wiesz, kariera, inwestycje w nieruchomoscj idt. Ale nie na tym polega zycie. Nie wszystkk kreci sie wokol pieniedzy. Dlatego wszyscy liczą na nas [emoji4]
No tak u mnie też szczególnie tata mój zawsze mówi że jak będzie wnusio to mu wszystko kupi co będzie chciał, a u tescioch nie ma bardzo gadki może i dobrze teściowa zawsze mówi że jak będzie miało być to będzie bo oni już są dziadkami dlatego mają aby się i tylko jest Ala i Ala i świata poza nią nie widzi. Właśnie szwagierka mnie tak raz wkurzył bo byliśmy u teściów i też była z córką i coś tam jej kupiłam i siedział z że mną A ona wypaliala że jakbyśmy sobie takiego zrobili to też bym się nim bawiła bezczelna. Ty byś się dopiero cieszyła więc dziadki to już wogole. Ja z początku też tak mówiła że narazie nie mamy czas.[emoji39]

A ty też masz pcos , czy tylko słyszałaś że to możesz coś pomagać
Troche czytalam o tym, nawet sporo. Nie mam stwierdzone bo bralam anty przez kilka lat wiec problemu nie bylo. Teraz lekarz stwierdzil ze mozliwe jest ze mige miec bo jajniki wielopecherzykowe, brak owulacji itd ale jeszcze nic nie stwierdzone. Na wlasna reke zaczelam brac, lekarz przyprawdzil i wydaje mi sie ze cos tam dziala

Mi też wszyscy "dokuczaja" kiedy będzie teraz odpowiadam że po roku małżeństwa to nie jest zbyt taktowne pytanie.

To
To bardzo chamsko się zachowała. Bardzo nie lubie takigo bezsensownego dogryzania. U nas jest wlasnkebtaka że ja jestem najstarszą w mojej rodzinie A on w swojej pomimo że jego siostra jest w moim wieku to nie planuje dzieci przynajmniej do 30. Wiesz, kariera, inwestycje w nieruchomoscj idt. Ale nie na tym polega zycie. Nie wszystkk kreci sie wokol pieniedzy. Dlatego wszyscy liczą na nas [emoji4]
tak jak ja mam jeszcze młodsze rodzeństwo ale narazie to nie ma co liczyć na nich brat by mógł coś mieć ale jeszcze nie ma z kim 😁A siostra jeszcze studiuje. Pieniądze szczęścia nie dadzą takiego jak dzieci, A wiadomo jak będzie może się obudzić i będzie za późno i co jej po pieniądzach. I się doczekają jak szczęście dopiero to wiesz macie czas nie musisz od początku się tak nakręcac to trudne ale jakoś trzeba przeżyć

Troche czytalam o tym, nawet sporo. Nie mam stwierdzone bo bralam anty przez kilka lat wiec problemu nie bylo. Teraz lekarz stwierdzil ze mozliwe jest ze mige miec bo jajniki wielopecherzykowe, brak owulacji itd ale jeszcze nic nie stwierdzone. Na wlasna reke zaczelam brac, lekarz przyprawdzil i wydaje mi sie ze cos tam dziala
Aha A jak stwierdził to Nic Ci nie zapisał, bo dziewczyny też pisały że przy tym też duphaston przypisują na uregulowanie okresu, ale ja to nie lekarz ja muszę teraz zrobić badania hormonalne i zobaczymy, stwierdził że się coś poprawiło. A co dokładnie bierzesz

reklama
Aha A jak stwierdził to Nic Ci nie zapisał, bo dziewczyny też pisały że przy tym też duphaston przypisują na uregulowanie okresu, ale ja to nie lekarz ja muszę teraz zrobić badania hormonalne i zobaczymy, stwierdził że się coś poprawiło. A co dokładnie bierzesz
Tak tez dostalam duphaston,

Najpierw bralam ovarin po 2 tabletki a teraz inofem 2x1, lekarz polecal inofolic combi -niby najwiecej ciaz po tym do niego przyszlo

Do góry