reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Ja mówię że dopóki nie ma @To jest nadzieja. Ale ten mój cykl jest bardzoooo dziwny. Jakiś dziwny śluz mam teraz przed sama @ aż myślałam że się pomyliłam i mam dopiero płodne.[emoji16] Ale brałam antybiotyk więc moglo się coś rozlegulowac choć z drugiej strony czułam owulacje [emoji848]
No nie wiem co Ci powiedzieć nk jak byłaś chora to mogło się coś przesunąć

Tonjest właśnie najgorsze jak naciska otoczenie. Dla mnie to jest trochę nie taktowne, nie powinno się pytać pytanie rzeczy bo nie znasz sytuacji. I czego jest tak że wszyscy pytają kiedy? A Ty co masz odpowiedzieć? Chce Ale nie mogę... ?! Trzeba się trochę zastanowić zanim się o to zapyta[emoji4]
A to ja już nie wiem jak to jest inni nie chcą mi mają, chcą i mają A ja . Moja koleżanka tyle co po ślubie pomyślała o dziecku i już była w ciąży hak mi powiedział A drugiej ciąży to się dwa dni nie mogłam pozbierać, A jeszcze czasami mnie tak dobija kiedy my i kiedy my będziemy mieć dopiero jak się dowiedziała że taki tak to dopuściła

Tonjest właśnie najgorsze jak naciska otoczenie. Dla mnie to jest trochę nie taktowne, nie powinno się pytać pytanie rzeczy bo nie znasz sytuacji. I czego jest tak że wszyscy pytają kiedy? A Ty co masz odpowiedzieć? Chce Ale nie mogę... ?! Trzeba się trochę zastanowić zanim się o to zapyta[emoji4]
No dokładnie ale niektórzy może nie myślą bo nie są w naszej sytuacji i tylko cie kojarzą z tego że nie masz dzieci

reklama
No to też prawda. Powiem Ci że mjiebtakie rzeczy bardzo denerwują. Nie znasz sytuacji?! NIE PYTAJ! Takie jest moje zdanie. Ja najwięcej słyszę o dzieciach od rodziców i teściów.oni tak bardzo pragną wnuka A my dość długo się upieralismy że nie chcemy. Jakbym była byliby bardzo szczęśliwi [emoji4]
No dokładnie ale niektórzy może nie myślą bo nie są w naszej sytuacji i tylko cie kojarzą z tego że nie masz dzieci

Do góry