reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Właśnie też nad tym myślałam. Tylko teraz już nie wiem czy iść teraz, czy jak bym zrobiła te badania i z nimi iść. Bo czas leci A jak dzidzia nie ma tak nie ma i nic konkretnego też nie wiem
U mnie gin wypisal mi jakie badania powinnam zrobić morfologia mocz, tsh ft3 ft4 toksoplazmoza, HIV zapłaciłam za nie ok 300zl
A na własną rękę robiłam prolaktynę i progesteron

Bo mam dlugie cykle 38, 41 dni.. bez owulacji najprawdoodobniej. Wczesniej nie sprawdzane ale objawow owu nie bylo, w tym cyklu testy i usg -brak owu. Wiec zobaczymy jak to bedzie
Ja też takie mam raz mam mniejsze A nagle mam taki długi masakra. A jak właśnie brałam te tabletki to czy mam jak miała być owolacje A tak to nic nie czuje nie robiłam testów owol ale jak nie czuje to chyba nie mam. A temu doktorowi w poradni to Nic się nie dało powiedzieć jak czalelam mówić co gin mi kazała powiedzieć co brałam to się jeszcze na mnie wywarł masakra.

U mnie gin wypisal mi jakie badania powinnam zrobić morfologia mocz, tsh ft3 ft4 toksoplazmoza, HIV zapłaciłam za nie ok 300zl
A na własną rękę robiłam prolaktynę i progesteron
The t3 t4 i coś tam jeszcze to robiłam i mówiła że są dobre cukru muszę pilnować A teraz jakieś hormonalne w szpitalu mam mieć ale nie wiem dokładniecjakie, pewnie zrobią co będzie potrzebne

reklama
Do góry