reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Test po południu. Objawy jakieś są,ale już sama nie wiem czy ich sobie nie wkręcam 🤦 niby piszą,że ciąża powinna już wyjść,ale w sumie 6 lat temu dopiero przy 3 teście po 6 dniach od spodziewanej miesiączki wyszły II 🤷
Nie wiadomo jak długo miał być cykl... Ja bym powtórzyła z porannego moczu 😊

reklama
Witaj :) na razie za krotko soe staeam zeby cos doradzic, przy braniu anty nie myslalo sie o tym... choc teraz lekarz mowi ze mogę miec pocs... lecz dopiero za 3 miesiace kolejna wizyta i kolejke kroki. Ale chetnie sie dowiem jak to wyglada. Bierzssz cos?
Wiesz brałam od ginekologa duphaston i jeszcze coś żeby mieć owolacje brałam przez dwa cykle, ale nie zaszłam w ciążę i gin stwierdziła że wyśle mnie na badania do szpitala ale żeby było szybciej to dostałam skierowanie do poradni leczenia niepłodności A tam od Pana doktora dostałam od razu skierowanie na badania hormonalne ma z też dostał na badania nasienia, i muszę iść jak będę mieć miesiączke ale teraz się nie dostałam i czekam do następnej żeby iść na te badania. Strasznie mnie denerwuje że to tak długo wszystko mi schodzi wszędzie kolejki umawiać się trzeba no to nie takie proste jak się pracuje. U mnie to tak wygląda nie wiem może któraś z dziewczyn była w podobnej sytuacji i coś podpowie

Wiesz brałam od ginekologa duphaston i jeszcze coś żeby mieć owolacje brałam przez dwa cykle, ale nie zaszłam w ciążę i gin stwierdziła że wyśle mnie na badania do szpitala ale żeby było szybciej to dostałam skierowanie do poradni leczenia niepłodności A tam od Pana doktora dostałam od razu skierowanie na badania hormonalne ma z też dostał na badania nasienia, i muszę iść jak będę mieć miesiączke ale teraz się nie dostałam i czekam do następnej żeby iść na te badania. Strasznie mnie denerwuje że to tak długo wszystko mi schodzi wszędzie kolejki umawiać się trzeba no to nie takie proste jak się pracuje. U mnie to tak wygląda nie wiem może któraś z dziewczyn była w podobnej sytuacji i coś podpowie
A dlugo sie staracie? Ja dostalam tylko duphaston, nic na owulke :/

Myślałam nawet żeby iść do jakiegoś innego gin się skonsultować bo tak myślę czy nie za szybko mnie ona wysłała do poradni po dwóch cyklach ale głównie chodziło o te badania A wcale nie jest szybciej. I czekam teraz na ta następną miesiączke żeby iść A jak się nie dostanę to chyba oszaleje

Myślałam nawet żeby iść do jakiegoś innego gin się skonsultować bo tak myślę czy nie za szybko mnie ona wysłała do poradni po dwóch cyklach ale głównie chodziło o te badania A wcale nie jest szybciej. I czekam teraz na ta następną miesiączke żeby iść A jak się nie dostanę to chyba oszaleje
Po dwoch cyklach od razu? Szybko.. ale z drugiej strony moze lepiej zbadac niz czekac...

A może spróbuj u innego gin zobaczysz co on powie, czaswm warto się skonsultować.

Właśnie też nad tym myślałam. Tylko teraz już nie wiem czy iść teraz, czy jak bym zrobiła te badania i z nimi iść. Bo czas leci A jak dzidzia nie ma tak nie ma i nic konkretnego też nie wiem

reklama
Do góry