reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Palma z taką córeczką to koniecznie musisz działać w sprawie nastepnych bo udane egzemplarze Wam wychodzą :) I fajnie, że tak klasycznie ubrana, bo teraz dzieciaki czasem odstawione jak nie do szkoły. Podoba mi się :)
Isis cholero :) Jak test:) Już pół godziny. Pisz szybko :)

Ale ja zakręcona jestem:) Na odwrót:) Ale już nie będę wyżej poprawiać, to będzie śmieszniej :)

reklama
Mynia to się uśmiałam :-) Wiem, wiem, że na odwrót miało być ;-) Ja tam nie wydziwiam ze strojami - lubię klasykę z odrobiną ekstrawagancji czasem, jak dorośnie to niech się ubiera jak chce :-)

Palma jak tam, bo ja już jajo niosę pomału?????????????????????????? ;-)

Palma w okienku odpowiedzi masz obrazek Insert Image klikasz na to i dodajesz fotkę z komputera ;-) A czemu szczęka ci opadła??? Pisz szybko ...

Czesc Dziewczyny co tam???:D
palma co tam??? coz to za emocje tutaj???

Mi jak minely wszelkie sensacje zołądkowe to dopadla mnie śpiączka:/ Spalam 3 godziny. i oto jestem;D

domikcw Coz tam u Ciebie?? No ja do pracy chodze:szok: dobrze ze dzisiaj planowo wolne mialam. Ale jutro.....cale 12 godzin. Jak bedzie to co dzisiaj to zajmuje pierwsze wolne łózko na oddziale blisko toalety i tyle bedą miały ze mnie pozytku :-D

Ostatnia edycja:
P1050162.jpg tak to wygladalo po minucie czy 2

P1050163.jpga tak wygladało po 5 minutach tulu ile kazali odczekac

jestem w szoku caly czas:szok: zaczynam sie zastanawiac czy to nie sfalszowane tym popoludniowym siknieciem, w sumie sikam co 5 minut

Palma no super!!! Sikanie wieczorem czy rano nie ma wplywu na wynik!! tylko na ewentualne nie wykrycie ciazy gdy jest male stezenie hcg w moczu. No wiesz..w nocy po paru godzinach nie siusiania to stezenie jest większe!!!
Tak wiec GRATULACJE!!!!!!! OGROMNE!!!!!
No i witam w majowkach:rofl2:

Palma gratulacje!!! piękne kreski!! no to się lista odblokowała i znowu się posypie :D kolejna majowa mamusia :)
To ja tak na szybkiego dorzucę swoje dobre wiadomości - dzidzia jest, serducho bije no i gigant ma 2 cm :-D termin z USG na 9 kwietnia :) fotkę dostałam pochwalę się jak będzie więcej czasu bo teraz muszę już uciekać ;P Buziaki i owocnych staranek!

Noelle dziękuję kochana, eh muszę się jakoś ogarnąć bo zaczynam się jąkać z przejęcia :-) My to jakoś tak w podobnym okresie się tu na BB pojawiłyśmy :tak:
Dziewczyny za 2 dni8 zatestuję ponownie dla pewności, na chwilę obecną mam nadzieję ze mam już gościa w brzusiaku i wysyłam moc fluidków dla was wszystkich &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sailor
dla Ciebie takie specjalne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Opije sie dzisiaj mlekiem ze szczęścia:tak::-D:-) :)
dobranoc:-)

reklama
Do góry