reklama
Mynia_82
Fanka BB :)
Nawet jeśli ktoś widział to znaczy tylko tyle, że ten chłop akurat udawał :-)widział ktoś kiedyś mądrego chłopa? bo ja NIE!!!
Asita wow!! Twoja tempka szaleje oby tak dalej!! &&&&&&
Czy któraś może mi pomóc z tym duphastonem, brać czy nie?? pisałam rano o tym... ale chyba nikt nie jest zorientowany w temacie, szkoda
kurcze, może nic się nie stanie jak wezmę...
a dziewczyny które biorą też duphaston - przez ile dni macie go brać??
Czy któraś może mi pomóc z tym duphastonem, brać czy nie?? pisałam rano o tym... ale chyba nikt nie jest zorientowany w temacie, szkoda
kurcze, może nic się nie stanie jak wezmę...
a dziewczyny które biorą też duphaston - przez ile dni macie go brać??
domikcw
Nawet jeśli ktoś widział to znaczy tylko tyle, że ten chłop akurat udawał :-)
swięta racja
SIHAYA a nie masz nr telefonu do ginka? ja bym chyba wzieła no bo jak będzie miałabyc fasolka to nie zaszkodzi a jak nie to @ przyjdzie. ja zazywałam luteine na wywołanie okresu to chyba podobne do dupka nie? okres nie przyszedł i nic mi po odstawieniu nie było a bąbel jest
Mynia_82
Sihaya, ja się nie znam ale bym wzięła. Jakbyś brała dłużej niż powinnaś albo wcześniej niż powinnaś wziąć to mogłoby coś źle być ale wydaje mi się, że w takiej sytuacji jak u Ciebie to szkody nie narobi.
Słuchajcie ja dziś jak pojechałam na rozpoczęcie roku to pierwsze co jak wysiadłam z auta wdepnęłam w psie g..... :-) Normalnie nie mogę :-)
Ja odnośnie tej tempki jeszcze zapytam: czyli powinno się mierzyć przed wstaniem, rano, bo potem to co? Może być niższa czy wyższa jak się zmierzy po wstaniu? (sorki, że Wam tak marudzę)
Dziewczyny wrzucam Wam fotę mojej córy pierwszoklasistki :-)
Ja odnośnie tej tempki jeszcze zapytam: czyli powinno się mierzyć przed wstaniem, rano, bo potem to co? Może być niższa czy wyższa jak się zmierzy po wstaniu? (sorki, że Wam tak marudzę)
Dziewczyny wrzucam Wam fotę mojej córy pierwszoklasistki :-)
reklama
palma
Początkująca w BB
Isis haha to wdepnięcie to nie inaczej jak tylko na szczęście Pierwszoklasistka wzorowa:-)
ok a ja mam już teściora, bobo-test żółty no nie bylo innego same o czułości 25 ml. no nic - jak na tą chwilę to ślinię się i to dosłownie jakbym lizała cytrynę, widzę gwiazdki i mam samopoczucie ogólnie jakbym dopiero co zeszła z karuzeli..
idę testować
trzymajcie kciuczki
ok a ja mam już teściora, bobo-test żółty no nie bylo innego same o czułości 25 ml. no nic - jak na tą chwilę to ślinię się i to dosłownie jakbym lizała cytrynę, widzę gwiazdki i mam samopoczucie ogólnie jakbym dopiero co zeszła z karuzeli..
idę testować
trzymajcie kciuczki