reklama
rożniczka
Czekamy na cud-na Ciebie!
Palma gratulacje!!! Piękne II kreski ja sobie pobieram fluidki na następny cykl mogę? Albo wyślij ich więcej
Noelle bidulko ty moja...a nic Ci nie pomaga na te mdłości/wymioty, bo nie wiem co dokładnie. Buziaki kochana :*
Ja mam dziś dzień do dupy...załamana jestem i tyle, muszę się ogarnąć i czekam na @. Już spisałam ten cykl na straty...nawet nie wiem czy luteinę brać wieczorem, bo i po co...hmmm
Noelle bidulko ty moja...a nic Ci nie pomaga na te mdłości/wymioty, bo nie wiem co dokładnie. Buziaki kochana :*
Ja mam dziś dzień do dupy...załamana jestem i tyle, muszę się ogarnąć i czekam na @. Już spisałam ten cykl na straty...nawet nie wiem czy luteinę brać wieczorem, bo i po co...hmmm
Mynia_82
Fanka BB :)
gratulacje
Dziewczyny jakieś pół godz. temu strasznie zaczęło mnie mdlić i tak jakby piec w przełyku Ciężaróweczki czy Wy tak miałyście? A i piersi mnie nie bolą tylko tak jakby lekko szczypią. Kłócie w dole brzucha nadal się utrzymuje ale dziś jakoś dziwnie jakby ktoś mi igły wsadzał na samiutkim dole
Witajcie dziewczyny!
Widzę nową pulę fasoleczek Gratuluję mocno ! I wpisuję się na listę kolejkową
Ja dziś padnięta po pracy, ciężko się rozkręcić po leniwym weekendzie...
Ale cóż - jutro będzie lepiej.
Rany, już nie mogę się doczekać mojej wizyty u gina, aby mi zleciła badania. Po prostu chcę, żeby się działo coś wreszcie
Dobrego wieczoru
Widzę nową pulę fasoleczek Gratuluję mocno ! I wpisuję się na listę kolejkową
Ja dziś padnięta po pracy, ciężko się rozkręcić po leniwym weekendzie...
Ale cóż - jutro będzie lepiej.
Rany, już nie mogę się doczekać mojej wizyty u gina, aby mi zleciła badania. Po prostu chcę, żeby się działo coś wreszcie
Dobrego wieczoru
A
agacynda
Gość
Palma ogromne gratulacje!!!!!!!!!! :-))
Dziewczynki, ja dzisiaj w pracy obsługiwałam 14-latkę w ciąży :|| wiem ile ma lat, bo znam dziewczynkę. Olaboga. Dzieci robią dzieci.
Dziewczynki, ja dzisiaj w pracy obsługiwałam 14-latkę w ciąży :|| wiem ile ma lat, bo znam dziewczynkę. Olaboga. Dzieci robią dzieci.
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
gratuluję Palemko !!! :-)
Fluidki zaaplikowałam do brzusia!!
Dziewczyny zmierzyłam sobię tempkę od tak...czasem tak robię i wiem,że mniej więcej różni się o tej porze o 0,5 od tej z rana...a z rana 36,60 a teraz...37,95 mam nadzieję,że mi tak tempkę wywinduje jak Noelle ja to sobie zawsze coś nawkręcam.
Agacyndo u nas na osiedlu też jest taka DZIEWCZYNKA bo dla mnie to jeszcze dziecko...
Fluidki zaaplikowałam do brzusia!!
Dziewczyny zmierzyłam sobię tempkę od tak...czasem tak robię i wiem,że mniej więcej różni się o tej porze o 0,5 od tej z rana...a z rana 36,60 a teraz...37,95 mam nadzieję,że mi tak tempkę wywinduje jak Noelle ja to sobie zawsze coś nawkręcam.
Agacyndo u nas na osiedlu też jest taka DZIEWCZYNKA bo dla mnie to jeszcze dziecko...
A
agacynda
Gość
Sailor trzymam kciuki, żeby się tempka utrzymywała :-)
No 14 lat to są jeszcze dzieci!! I to naprawdę straszne... Przecież to dopiero wtedy zaczyna się poznawać, zakochiwać a nie od razu w dom
się bawić.
Ja wiem, że ja mam 22 lata i też tak naprawdę powinnam mieć jeszcze głowę pełną imprez, ale ja nigdy taka "imprezowa" nie byłam. Zawsze mne ciągnęło do rodziny i dzieci
No 14 lat to są jeszcze dzieci!! I to naprawdę straszne... Przecież to dopiero wtedy zaczyna się poznawać, zakochiwać a nie od razu w dom
się bawić.
Ja wiem, że ja mam 22 lata i też tak naprawdę powinnam mieć jeszcze głowę pełną imprez, ale ja nigdy taka "imprezowa" nie byłam. Zawsze mne ciągnęło do rodziny i dzieci
Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Agacyndo 22 piękny wiek :-) i na dzieci też już zcas a 14....ja się wtedy jeszcze chyba z daleka chłopakom przyglądałam.
reklama
A
agacynda
Gość
Ja jak miałam 14 to już miałam jednego 5 miesiecy hehehehe ale to był fajny czas :-) beztroski :-)))
22 lata to wg mnie idealny wiek na dzieci. Bynajmniej dla mnie. Później odchowam i tak jak moi rodzice w wieku 40 lat będę zwiedzać świat.
22 lata to wg mnie idealny wiek na dzieci. Bynajmniej dla mnie. Później odchowam i tak jak moi rodzice w wieku 40 lat będę zwiedzać świat.