reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

alg też coś widzę:) powtórz test z porannego moczu i chwal nam się tu rankiem! trzymam kciukaski:*
asita nie naciskaj. może macie ciut inne temperamenty. może mąż zmęczony i go boli. a może też się tym wszystkim przejmuje i jakoś tak samo wychodzi. i tak się dużo kochacie, jak będzie miało coś byc to będzie. trzymaj się:*

reklama
ALG jasne, że jest:) Powtarzaj z rana:) ja bym nawet zaraz powtarzała innym testem :)
Agacynda:) się nie kryguj :p jasne, że podejrzana i jeszcze nas w niepewności trzymasz:)
Bzibzioku... też uważam, że dla teściowej to kkartoflankę i to marną a na drugie danie co najwyżej przypaloną jajecznicę:) I na deser paluszki:) Jak tak będziesz robić teściowa pomyśli, że ją lubisz albo nawet kochasz :p
Margotko test zrób ale jak wyjdzie jedna krecha wg nie możesz traktować tego jako pewnik... oby wyszły dwie to nie będzie wątpliwości :)
Dziewczyny, już się zdecydowałam na wolne:) zastanawiałm się tylko dlatego, że S ma coś załątwiać więc i tak maratonu łóżkowego nie będzie :p ale przynajmniej ja w tym czasie zostanę w domku i coś dobrego upichcę i będę mogłą rozkoszować się zapachem S w domku i w pościeli :)

ALG i ja tam widzę kreseczkę:tak:
Lusia ja jeszcze nie testowałam :p Dopiero w sobotę się przymierzam do testu :)
Pianko zaznaczyłam te inne, żeby nie było że nic ten tego nie robiliśy tyle dni :p

Alg ja tam widzę różowy cień i najchętniej to bm już Ci pogratulowała:)
Z tym testem to faktycznie nie wiadomo dziewczyny pisały ze oszukuje .
na Twoim miejscu już bym była w aptece po następny test :D

agacynda uwierz mi kobieto, że można duuużo testowac:-D ja majatek przesikałam:-D drugiej kreski nie bylo, a w ciąży byłam:-D
alg powodzenia!:*
mynia i dobrze zrobiłas. mila kolacja Wam wskazana. z pustym zołądkiem źle się tuli:p

idę spad kochane. brzuch mnie boli, może to ze stresu przed jutrzejsza wizyta... dobranoc:*

reklama
Do góry