reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Margotka ja myślę że może być jeszcze za wcześnie także na luziku ale bym zrobiła żeby mieć czyste sumienie i się nie zastanawiać przy każdym toaście ;) aaa no i przypomniałaś mi i tak Ci powiem (nie nakręcając oczywiście ;P) mi z córą bardzo zęby poleciały i z dziąseł się lała krew na początku ciąży..3 pierwsze miesiące spędziłam u dentysty nie mówiąc o kasie...także tego.....;) teraz na szczęście odpukać nie dzieje się nic złego z zębiskami :) No i oczywiście moja ciekawość patrzę na ten Twój wykres i dzień 19-tego w rubryczce seks wpisane inne i od razu kosmate myśli w głowie:szok: :-D:-Dnie wiedziałam że ten program ma nawet takie różnorodne opcje:-D
domik moja siostra poznała płeć właśnie w 13 tygodniu siurek sobie ładnie sterczał a mały pięknie go prezentował :-)
Noelle spokojnej nocki!

Noelle1986 wynik miałam po mniej więcej 8 godzinkach :) Spokojnej nocki kochana :*

Ehh...tak bardzo pragnę aby ta beta wzrosła a z drugiej strony tak bardzo się boję, że się zawiodę. No nic, trzeba spokojnie czekać do jutra.
Mam nadzieję, że Wasze kciuki pomogą :)

Poza tym jutro zaczynam pracę jako opiekunka rocznego chłopca, już się nie mogę doczekać :) Najpierw praca trzy godzinki dziennie
(do końca sierpnia) a potem na 7 godzin dziennie)

margotka86 Spokojnie, na pewno bylo jeszcze za wcześnie na test i dlatego tylko jedna kreseczka. Na pewno za kilka dni pojawią się już dwie, piękne, wyraźne kreski :*

Robiłam test teraz bo się wkurzyłam, że mnie ciagle jajnik boli... Niestety jest to ten QuckVue co tutaj chyba mgielka pisala ze moze falszywy wychodzic...
Taki widok zastalam po 8 minutach od zatestowania i od razu zrobilam zdjecie ... czy to znaczy ze się udało ??? Dziewczyny, czy wy cos tu widzicie?
DSC_0092.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a więc stwierdzam, że mam dość codziennie muszę się męża pytać czy może seksik będzie, coś mi się wydaję, że on nie pragnie tego dziecka tak bardzo jak ja więc się zastanawiam czy nie odpuścić, bo dosłownie rzygać mi się chce od tego codziennego pytania o seks, masakra jaki mi się mąż trafił, w (I) z tym wszystkim :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Trzymam kciukasy za wszystkie testujące i życzę ujrzenia II kreseczek i pozytywnych wyników :tak::tak::tak::tak::tak:

Uciekam się położyć bo wnerwiona jestem na maska a jak zasnę to mi przejdzie, buziaki

Alg kochana moja kreska była dużo bledsza :p Ale powtórz najlepiej innym testem

Ale nam sie czerwień sypie w tym miesiącu

Margotko kochana na test może być jeszcze za wcześnie, ale trzymam kciuki żeby pokazał II

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczaki chyba faktycznie coś tam jest... nic nie będę małżowi mówić... powtórzę rano drugim... tylko co to będzie jak na tamtym będzie podobnie... albo nic... :baffled:
Jezu nie wiem co mam myśleć...

Przy świetle monitora też ją widać... to nie możliwe chyba, żeby się udało...

Ostatnia edycja:
Do góry