reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacynda wiem, że nie specjalnie, żąrtuję sobie troszkę :)
Pichcić będę typowo polskie żarełko. W końcu to dla S atrakcja:) On na pewno zrobi mi wielki gar fufu takiego jakiego ja podrobić nie umiem :) A ja jemu naleśniki albo placki albo leniwe pierogi... może się nawet o ruskie pierogi własnej roboty pokuszę:)

reklama
Uuuuu szalona kobieto pierogi ruskie. narobiłaś mi ochoty a kilka dni temu jadłam...:-)
Moje podniebienie ostatnio zapragnęło pyz z mięsem i zmolestowałam mamę żeby mi zrobiła, ale takie jak ona robi są meeeeega przepyszne...

my dzisiaj robimy dorsza który był w marynacie z soku z pomarańczy i limonki + greckie przyprawy... już się doczekać nie mogę.

U mnie teraz już wszystkie apteki zamknięte a dyżur ma akurat taka na drugim końcu miasta.... a po tym gorącym dniu nie mam siły 5 km lecieć... :-(
Mam na jutro bobotest żółty który ma taką samą siłę tj. 25 uml. Zobaczymy co będzie rano... chcę być pewna, że zapewniłam maksymalnie idealne warunki (tj. ranny mocz) do uzyskania wyniku... jakikolwiek on by był... a jak będzie pozytywny to w czwartek pójdę na betę...

A no i jak będzie pozytywny to okaże się, że jednak umiem badać szyjkę :szok::-)

Myniu, jeżeli chcesz cośsuper to zrób żurek z ziemniakami i chrzanem. Koniecznie na białej kiełbasie.

ja zrobiłam takie dane rodzinie mojego małża (z francji przyjechali) i zachwycali sie tym strasznie...
Ziemniaki gotuje się osobno - już muszą być pokrojone - a później przesypuje. A chrzanu dodaje się na sam koniec i gotuje tak z 5 min z tym. Ja zawsze dodaję stołową łyżkę :)

Agacynda ja pyz nigdy sama nie robiłam ale jeśli chodzi o leniwe to jestem niekwestionowanym mistrzema na całą moją rodzinę. podobno moje leniwe nie smakują jak zwykłe leniwe:) I rzeczywiście powiem Wam że kładzie się takiego leniwca na język a on się sam rozpływa... a niby zwykły leniwy:)
Asitka nie złość sie na męża, może poczuł się odrobinę przedmiotowo i dlatego dziwnie się zachowuje. Faceci to wbrew pozorom wrażliwce

reklama
Do góry