reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny a co tu tak cicho :-) haloooo
U mnie już raczej nie ma szans na fasolkę. Cycki trochę znormalniały, prawie nie bolą....:no:
Mam jeszcze tabletki clo na jeden cykl.
Robiłam badanie prolaktyny bo odstawiłam tabletki nam miesiąc i znoqu mi skoczyła.
Co prawda nie jakoś strasznie duże ale jednak.
Wynik mam 31 ng a norma do 20, a przy starankach ok 10 powinno być.
Tbletki w aptece zamówinione, lżej w kieszeni o 150 zł i zaczynamy kurację :-)

reklama
Królewna gratulacje
u mnie kolejny cykl stracony, powariowały te jajniki dzisiaj kłują raz jeden raz drugi ale dość mocno wam powiem, więc wątpie żeby do następnego piątku poczekała, zresztą wiedziałam już że jak do tej pory się nie udało jak mąż był co wekend to teraz tymbardziej jak raz na miesiąc przyjedzie haha a mam to wszystko w d............ kupiłam dresy i czekam na buty do biegania może przyjdą kurierem w poniedziałek i zaczynamy z koleżanką biegać, bo ani nie ma ciąży ani figury więc zaczynam się godzić z tym że nie wyjdzie
u mnie nadal mama do 1 sierpnia, Oliwia jak wstanie dam jej jeść i idę na plac zabaw, miałyśmy jechać na jezioro ale oczywiście pogoda do bani

dziekuje wam bardzo ! przesyłam porcje fluidków dla wszystkich &&&&&&&&&&&&&&&&&& x milion ;))

dzis zrobiłąm znowu test po południu o czułosci 10 i są II więc to raczej prawda :p hehe
aż zaszalałam z suwaczkiem ciążowym :p mam nadzijee ze nie za wczesnie..;]

jeszcze w pon zrobie test zwykły i zobaczymy :p
będe sie umawiac do lekarza, ale moj jest dopiero po 12 sierpnia ;/

no i termin na 2 kwietnia :)
mąż sie cieszy :))

Widze po ilosci postów że wakackie na calego albo staranka prowadzone sa na całej rozciagłości :-D:-D
U mnie tez jakos tak szczerze mowiac nudno-mysli kraza kolo dni plodnych ktore wlasnie nadeszły (mam nadzieje ze zaraz owolka bedzie) i jakos nic po za tym.
Tak sie zastanawiam-jak sie przedstawia dodawanie i odejmowanie stopni przy mierzeniu tempki jezeli nie zbierzy sie jej o tym czasie co zwykle?

Na początek witam wszystkie mile panie. Jestem tu swiezynka :)
Mam juz szczęśliwie synka, a obecnie staramy sie o towarzystwo dla niego. Mam problem kiedy zrobić test i nie zwariowac.
Nigdy nie monitorowalam swoje go cyklu, bo nie miałam potrzeby. Znam tylko dlugosci poszczegolnych cykli. Z synkiem to było tak, że na hasło - robimy dzidzie - zrobiliśmy za pierwszym razem. Złoty strzał, jak ja to mówię;)
mój obecny cykl zaczął sie 27 czerwca, w czasie gdy mój śluz był ciągnący i bezbarwny kochalismy sie 8, 12, 15. Potem śluz zrobił sie bialawy, ale ciągnie sie jeszcze bardziej - coś kolo 10 cm, od około 18 lipca szyjke mam nisko i taka rozpulchniona, otwarta i kochalusmy sie od tego momentu 20.
Caly mój problem sprowadza sie do tego, ze nie wiem kiedy zrobić miarodajny test. Moje cykle są bardzo rozne od 27 do 45 dni i bynajmniej nie na zmianę : krótki, długi, krótki, tylko jak popadnie.
Zrobiłam jyz oczywiscie że 4 testy, negat, wiem że za wczesnie.
Poradzcie kiedy ma sens zrobić test w moim przypadku.

witajcie kochane:* my po weselku nawet spoko. ale strasznie zmęczona jestem choc tylko wolne kawałeczi były nasze. eh....nogi same rwały sie no ale brzusio chciał siedziec:-D byla ta orkiestra co my mieliśmy na weselu. fajnie było. chcialam wam powiedziec, że mnie zawroty glowy dopadły okropne to jest. gorsze niz nudnosci:szok: jeszcze ponad tydzień do wizyty. ale powiem szczerze, że rośniemy:-D chcialam robic zdjęcia,ale postanowiłam, ze dokąd nie zobaczę bijacego serducha to się powstrzymam

SAILOR TRZYMAM ZA CIEBIE DALEJ KCIUKI!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&

I ZA RESZTE TEŻ:*:*:*

No i najlepsza informacja jaka mogła byc

KRÓLEWNO SERDECZNE GRATULACJE!!!! CUDOWNA WIADOMOŚC!!! SPOKOJNYCH 9 MIESIĘCY I ZDROWIA DLA CIEBIE I FASOLECZKI!!!!!!!!!:*:*:*:*

Natka myślę że powinnaś wstrzymać się jeszcze z testem... Kto wie ile czasu bo nie wiadomo jak długie masz cykle.

domiku kochany obawiam się że w tym cyklu nici z fasolki. W ogóle nie czuję się ciążowo i cycki mniej bolą już :-)
teścior sikacz negatyw nie ma się nawet czym połudzić :-) ale może nastepny cykl ostatni z clo będzie szczęśliwy :sorry2:

reklama
Wstrzymac, wstrzymać
Farmaceutka sprzedająca mi kolejne testy też tak mówiła ;)
Ja to bym najchętniej juz podczas bara bara chciała poczuć tajemnicze cos i wiedzieć że zaszlam ;)
Moje cykle to jakis dramat.
Na ile pewne jest ocenianie owu po sluzie ?

Do góry