reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mgiełko mnie jajniki tak delikatnie bolą. Da się wytrzymać. Teraz za to znowu plamienie kolor kawy z mlekiem. ehhh chyba taki już mój urok a biore duphaston i jak skończę serię i czekam na @ to wałśnie to brudzenie się zaczyna.

Domik byłam wszystko ok jajo pękło tylko fasolka się gdzieś nie pojawiła :-D

reklama
Cześć dziewuszki :) oj nie miałam czego nadrabiać :( wszystkie gdzieś pouciekały :(
Mgiełka powodzenia, cierpliwości i samozaparcia w zbijaniu wagi ;)
domikcw pewnie sporo tych badań co? a na weselu jak popić nie mogłaś to podjeść trzeba było więcej! w końcu teraz to dla dwojga musisz wcinać ;)
królewno gratulacje!
natka witaj :)
aniulkas jak się czujesz? pewnie powoli stresik przed wizytą Cię dopada co? ;) czekamy na zdjęcie bąbelka z USG-pochwal się swoją kruszyną!
die_perle testowałaś?! trzymam kciuki kochana za II :)
Asita przyjemnie z myślą że już lada chwila urlopik co nie? ;)

A u mnie z teściową męczarni ciąg dalszy co gorsze okazało się że i teściu przy niej troszkę ześwirował :/ korzystając z ich chwilowej nieobecności wskoczyłam na forum Serio katorga z tą kobieta a już najbardziej mnie wnerwia jak stoi i piszczy nad dzieckiem aż mała się na nią dziwnie patrzy..traktuje ją jakby miała kilka m-cy a nie już rok skończony..ech naprawdę szkoda gadać trzeba przecierpieć i na rok będzie spokój :D nic lecę na zakupy bo zapasy alkoholu się kończą a cały wieczór jej kaczych opowieści przede mną ;P

Pianko po prostu liczę już prawie godziny do urlopu tak nie mogę się doczekać, w końcu odpocznę :-) Współczuje męczarni z teściową moje nie jest w sumie zła tylko czasami mnie wkurza, ale za długo by opowiadać może innym razem ponarzekamy na teściowe bardziej ;-)

PIANKA genialne są te Twoje opowiesci o teściowej:-D trzymaj się:* a co do badań no to trochę jest. ale jak trzeba to trzeba. trochę kaski poleci ale jak trzeba to trzeba. wszystko dla dzidzi;-)

SAILOR to skoro wszystko ok to pozostało Ci wziąśc to na prolaktyne i odpuścic. a nie myslałaś żeby choc na miesiac porzucic to mierzenie tak jak Aga?? mniej stresu i nastawiania się;-) pomyśl

ASITA nie tylko Ty odliczasz do urlopu, jak człowiek wie, ze za chwilkę wolne to jakoś chęci do pracy opadają:-D wybierasz się gdzies??

hej :)
ja myślałam ze będę musiała was nadrabiać a tutaj cichutko widzę ze kobietki zajęte plażowaniem i czasu na bb nie ma :-):-)

Domi ja to jestem luźna babka :)) ale bez obserwacji jest dobrze chociaż kusi mnie żeby zmierzyć ale jestem twarda

a ja dzisiaj z moją córcią zrobiłyśmy sobie strasznie długi spacer, aż mnie nogi bolą a moje maleństwo zdążyło tylko zjeść kolacje i padła już jej nawet nie budziłam do kompania tylko poszła na brudaska spać.A ja siedzę i piwko piję taka mnie ochota naszła a smakuje mi jak nigdy

witam nową staraczkę :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewuszki :)
Ja mam w pracy taki zapieprz... no niewyobrażalny i w dodatku ważą się losy mojego awansu ale pewnie skończę tylko z dołożeniem obowiązków bez awansu... no i wtedy szans na awans nigdy już mieć nie będę bo więcej się już człowiekowi nie da dołożyć bo czas nie jest rozciągliwy... A tymczasem niunia z innego działu za łaszenie się do dyrektora została konsultantem, czyli najwyższe stanowisko niefunkcyjne jaki można mieć...
Normalnie jak najszybciej nich S. wraca, ja zachodzę w ciążę, idę na zwolnienie i potem spadam z tego burdelu. Płakać mi się chce i gryźć normalnie...

A tak bardziej na temat naszego forum to strasznie boli mnie dziś podbrzusze... na owulację zawsze kuł mnie jajnik a dziś brzuch tak mnie boli, że aż się obudziłam z tego bólu. A ból taki trochę jakbym zakwasy miała w brzuchu, z tym, że to na pewno nie zakwasy bo nie mam po czym ich mieć...

Domikcw ja niestety nigdzie na urlop nie wyjeżdżam bo mój mąż nie dostanie urlopu on ma wolne zawsze zima jak są mrozy (zajmuje się wylewanie posadzek) więc w okresie letnim urlopu nie bierze zresztą i tak by mu nie dostał, może wypadniemy sobie chociaż na jeden dzień nad morze :-D
Myniu kochana jak ja Cie rozumiem, u mnie to samo ja pracuje w firmie już 6 lat a moim kierownikiem został cyc co pracuje 3 lata i ma niższe wykształcenie niż ja :wściekła/y: co chwila tylko zwiększają mi zakres obowiązków oczywiście bez podwyżki wynagrodzenia :wściekła/y: po prostu szkoda gadać, chciałabym już zaciążyć i iść w pizdu z tej firmy i już bym tu nie wróciła :crazy:

Hej :)
Fala ciepła do nas dotarła uffff jak gorąco, Anke24 szczęściara trafiła z pogodą na urlop nad morzem :)
agnieszka116 to działajcie, działajcie szkoda nie wykorzystać ;)
Asita urlop zimą też ma swoje plusy - narty, kuligi, kominek, grzane winko mmmmm ;P a moja teściowa jest zagorzałą fanką radia Maryja i ojca dyrektora ma swoje dwa tematy które wałkuje na okrągło i nic innego do niej na dłużej nie dociera :/ z resztą nie bez powodu mąż jak tylko miał okazję przeniósł się 600km z daleka od niej ;D
Myniu to chyba wszędzie kurcze tak jest że ten kto wchodzi w tyłek bez mydła odnosi sukcesy a nie ten kto faktycznie pracuje na pełnych obrotach solidnie i uczciwie czyli jednym słowem na to zasługuje :/ u mnie w pracy też największe uznanie mają dupolizy i uprzejmi donosiciele...ale może jednak nie będzie tak źle i niedługo będziesz oblewać awansik czego Ci gorąco życzę!

U mnie tydzień od płodnych mija oznak ciążowych żadnych tzn jakieś tam niby widzę ale takie że gdybym nie wiedziała że była możliwość zaciążenia to pewnie nie zwróciłabym na nie uwagi :D ale chyba siostrzeniec mnie jakimś wirusikiem poczęstował z przedszkola bo temp poniżej 37 nie schodzi i kości łamią :( oby się nie rozkręciło..aa przyszły mi testy ciążowe z allegro narazie sztuk 5 :) miejmy nadzieję że nie będzie trzeba domawiać ;P

Frutty zaglądasz do nas czasami? :*

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie
ja mam dziś troche pracy, powiem wam że przestałam się troche udzielać na babyboom, bo juz mnie rozczarowuje tyle miesięcy starań będe się pojawiać ale rzadziej
trzymam kciuki za dziewuszki odezwę się jeszcze proszę mnie nie skreślać z listy co jakiś czas będę dawac znać co mnie papa

Do góry