reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
W tym cyklu temp mi już nic nie da, bo nigdy nie sprawdzalam, ale postaram sie od nasrepnego.
Naczytalam sie jeszcze wczoraj o badaniu szyjki. Naogladalam sie tez zdjęć, nie polecam podczas jedzenia! Paskudne, ale pomocne. Jak sie potem 'zmacalam' to od razu wiedzialam co I jak.
I jak to wszystko ogarnac?
Zachodzenie w ciążę jest jak praca naukowa ;D

Mgiełko też przytyłaś po clo? Ja pinowałam tego co jem a i tak mi poszło w d...pe :angry:

tak niestety
gdzie powinnam chudnąć a przylazło 3 kilo i teraz stoi wredne, więc zakupiłam ubrania do biegania i zaczynam od tego tygodnia, no i odstawiłam clo, bo i tak męża nie ma to nie będę się faszerować, w sobote miałam takie naprzemienne skurcze jajników przez cały dzień niby nic nie bolało potem bach taki skurcz i puszczało i tak cały dzień , po śluzie nic nie widzę, a kurcze powiem wam ze to pierwszy cykl bez clo więc pewnie ta wredna owulacja przylazła tak szybko, i znowu cykl psu w d....

dziś znowu do pracy i pewnie znowu będę się nudzić co za nudna robota jakby sie cos działo byloby git

ja pracuje w takim mały miasteczku w lubuskim( mój mąż wojskowy został przeniesiony tutaj normalnie jesteśmy z Lublina), ja pracuje w takim biurze podróży które jest jednoczesnie szkołą jezykową, prowadze biuro i cały sekretariat, normalnie w roku szkolnym to jest duzo pracy, natomiast teraz to czasem przez cały dzień nie zadzwoni nawet telefon, firma jest jednoczesnie biurem podrózy ale nie sprzedajemy wycieczek touroperatorów, tylko robimy swoje głównie autokar i głównie zwiedzanie , więc dopiero jak uzbiera się autokar wychodzi wycieczka lub jak jeżdzą z nami firmy takie wycieczki pracownicze lub szkoły wycieczki szkolne więc teraz jest niestety cisza, buuu

reklama
ja już po pracy. myślałam, ze sobie poczytam a tu cisza jakaś:szok: coś ostatnio mało produkujemy. tak mi sie rano nie hciało wstac no ale coż trzeba pracowac. jeszcze tylko kilka dni i uuuurrrrllllloooopppp!!!! a potem L4 i będzie dobrze. we czwartek mam iśc na badania. wiec bedę potem jak narkoman wyglądała. cała w sińcach:no:

też witam nową staraczkę:)
SAILOR to może następny cykl bedzie szczęśliwy. a Ty potem bylaś na tym monitoringu jeszcze??
AGNIESZKA i jak Ci bez tej obserwacji cyklu? troche luzu weszlo w Twoje życie??

a gdzie nasza PIANKA I DIE PERLE??

Do góry