reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam z rana
a ja myślałam,że z moim komputerem jest coś nie tak.

A ja bylam pewna ze cos u mnie sie dzieje,no jest juz lepiej ale rewelki tez nie ma ...jeszcze :zawstydzona/y:

Zonqa buziaki dla Filipka i wracajcie jak najszybciej :-)

Cos mnie gardlo zaczyna pobolewac chyba wezme sobie Strepsilsa ...

My dzisiaj mamy wolne od przedszkola,Oliwka ma okropny kaszel,dałam jej tantum verde,i nurofen,i zobaczymy,może przejdzie.Jak nie to do lekarza pójdziemy.

Naprawde wspolczuje tych przeziebien ...u mnie dzieciaki dobrze sie trzymaja jak do tej pory nie opuscili ani jednego dnia w szkole i oby tak zastalo ...
Za to mnie cos lapie i tak czuje sie niewyraznie :sorry2:chyba sie poloze na troszke ...

I znowu BB cos kiepsko mi chodzi ,nie wiem co jest grane :no:

ja sie tylko witam i znikam :sorry2:
cos mi net muli..ale tylko na bb ..zaraz mnie cos trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:..
ide ogarnac mieszkanko i zabiore sie za obiad..bo do bb nie mam dzisiaj cierpliwosci :no::angry:

milego dnia..jak zacznie mi dobrze forum dzialac,to jeszcze zajrze,nim pojde po smyki...
nawet was nie nadrabiam,bo nim sie strony przewina..to mozna jajko zniesc !!!!:wściekła/y:

reklama
Do góry