reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

a normalny rodzinny nie może wypisać skierowania, albo ginekolog ?

Z ginem bede sie widziala dopiero 19tego a Polskich ginow nie ma w Bristolu, wiec nawet nie wiem czy anglik da mi na takie badanie skierowanie skoro w prywatnych klinikach nie robia takich badan to tym bardziej w panstwowych ...a GP w przychodni da mi skierowanie ale na badanie moczu a takie cos to o kant doopki :zawstydzona/y:

reklama
Edytka już ci mówiłam że rośnie spokojnie twój maluszek więc się nie stresuj kobitko:tak: za tydzień masz usg i będzie widać malutkiego człowieczka:tak:

Nie wiem co sie dzieje moze hormonki mi buzuja bo plakac mi sie chce z tej bezradnosci i opieki Tu ...dzisiaj mnie nosi :confused:

Edyta a caly czas masz bladzioszki ???..nic a nic nie ciemnieje kreska ??
jak nie masz @,to wszystko jasne :tak:..rosnie sobie maly czlowieczek,a ty oddychaj gleboko..i zadnych dolinek !!!

Cześć Kobietki :) Do mnie niestety dziś przyszła @ :crazy: Teraz czekać aż se pójdzie i działanie na nowo :tak:

Grzanka90 ładna kiecka, miałam podobną :)

Madlen ja juz sama nie wiem czy to sa bladzioszki czy moze mam zwidy ??/ :szok:

Moj maz jest pewny ze to ciaza,nawet mi dzisiaj powiedzial ze po co mi ta beta jak i tak wiadomo co jest :confused: i dodal ze beta mi nie potrzebna no i sie rozkleilam bo on nie rozumie co przezywam,a moze ja na cos chora jestem ?? no mam juz rozne mysli :-(

Ineska przykro mi ze przyszla @...ale nowy cykl Twoj ;-)

Edyta glupolku,jestes zdrowa..jak kreseczki widac to jest ciaza !!!,nawet jak sa blade..,ja to w sumie od razu mialam mocne i grube,ale czytalam,ze niektore maja takie dopiero kilka dni po terminie @..a ktory masz dc ??
Ineska &&&& za nowy cykl,starania sa przyjemne ;-)

Madlen dzisiaj jest moj 43dc ...a cykle mam 32 dniowe

Ja z Natanem robilam test dopiero w 8 tyg ciazy i byly mocne krechy,z Kuba 2 lub 3 tyg po terminie ,a z Alanem tydzien po ...wiec w sumie sama nie wiem o co chodzi teraz ?? W piatek zatestuje niech ten tydzien szybko zleci no a w poniedzialek po scanie bedzie wszystko jasne (w koncu ) chyba przespie ten tydzien aby szybciej zlecialo :-p

Spokojnie i słuchaj męża:-p on wie co majstrował;-)

:-D:-D:-D Zonqa jestes niemozliwa ...dziekuje ze tak mozno wierzysz w moja ciaze ;-) oby sie sprawdzilo//

Zmieniajac temat na obiadek robie kurczaczki ,mizzeria i ziemniaki...wypatruje dzieciaczki bo lada chwila powinni nadejsc od strony szkoly :-p takze jak znikne to bedzie znaczylo ze poszlam dac dzieciom obiad :rofl2:

reklama
ładniutka :)
od dzisiaj zaczynają sie dni płodne wiec bire sie mocno do roboty nie jest to owu ale juz pojawił sie śluz rozciągliwy i szyjka nisko półotwarta wiec zaczynamy :))))

W tym samym dniu dostałyśmy @ Ty już masz dni płodne a u mnie posucha....żadnych objawów. Musze namówić M i zasada co 2 dni...może się wstrzelimy:-) Chociaż powiem Wam że będzie trudno ....M. nie w formie i nastroju 7 marca miał zabieg na nodze i trochę cierpiące ma:-(

Do góry