reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witaj Lady Blue:) to się zgrałyśmy dołączając dziś do staraczek;) mnie tym bardziej miło, bo nie będę jedyną "nowicjuszką" ;)

a ja nadal bez @ ale z bólem piersi i kłuciem w podbrzuszu - jak to zwykle przed @ eh...
coś mi się wydaje, że podzielę los Ineski;

Ineska
jestem z Tobą! trzymaj się dzielnie z dolegliwościami a potem do dzieła;)

Ostatnia edycja:
Cześć Kobietki :)

Jakoś mało Dziewczyn tu ostatnio ;)
Moja beta ładnie przyrosła, w piątek mam pierwszą wizytę, mam nadzieję, że będzie widać zarodek. Niestety wzrosło mi tsh :-/ co mnie dziś bardzo zmartwiło i byłam dziś u lekarza po zwiększenie dawki euthyroxu.
Starajcie się dziewczyny :) Groszek jakieś objawy ?

Witam nowe Dziewczyny :)

hey dziewczyny:*

Grzanko, piękna ta suknia :tak: Pamiętam, że jak ja swojej szukałam to takie strasznie mi się podobaly, ale to niestety nie na moja figurę ;) Te guziki z tyłu...ech :)

Witajcie nowe staraczki , miłego forumowania :)

Wesoła, u mnie niestety nic...nic ...i nic :/ Zero czegokolwiek :/ W zeszłym miesiącu to chociaz miałam jakies podstawy żeby sobie coś wkręcać, a teraz nic....

Na szczęście nie zaraziłam sie od M przeziębieniem ,a troche się baliśmy.
Mąż zdrowieje, mam nadzieje,że mnie wirus nie dopadnie już.

hey dziewczyny:*

Grzanko, piękna ta suknia :tak: Pamiętam, że jak ja swojej szukałam to takie strasznie mi się podobaly, ale to niestety nie na moja figurę ;) Te guziki z tyłu...ech :)

Witajcie nowe staraczki , miłego forumowania :)

Wesoła, u mnie niestety nic...nic ...i nic :/ Zero czegokolwiek :/ W zeszłym miesiącu to chociaz miałam jakies podstawy żeby sobie coś wkręcać, a teraz nic....

Na szczęście nie zaraziłam sie od M przeziębieniem ,a troche się baliśmy.
Mąż zdrowieje, mam nadzieje,że mnie wirus nie dopadnie już.

No to może jednak to "nic" coś oznacza? :D trzymam kciuki ;)

O jaką sukienkę chodzi? bo nie doczytałam dziś wszystkiego :)

reklama
Groszek to ty testujesz za 3 dni...oby sie udalo ;-)
a my na razie mielismy "zawiesic" staranka..a tu w piatek,nasza 10ta rocznice slubu byl spontan a na drugi dzien test owu pozytywny :szok::-D,poprawilismy nastepnego dnia i ja teraz nakrecam sie,czy sie udalo :confused:...,a mialam juz nie wariowac...zeby te 2tyg.szybko minely,grrrr

Do góry