reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie:) z tego co widzę, jestem mocno spóźniona z pojawieniem się na tym forum... no ale na każdego przychodzi pora i w końcu dojrzewa do takiej decyzji; ja dojrzałam dziś kiedy to drugi dzień spóźnia mi się @ i wariuję od rana czy to znów (kilka razy tak się zdarzyło) zwykłe przedłużenie się cyklu czy może jednak to z powodu fasolki...
staramy się z mężem od początku tego roku - już w zeszłym chcieliśmy ale różne zqawirowania i dolegliwości zdrowotne przesunęły te plany, potem jeszcze trzeba było wyrównać mi hormonki tarczycy i tym sposobem dopiero od Nowego Roku z wielką nadzieją w sercach wyczekujemy braku @...

reklama
Grzanka przepiękna suknia .
Ja dopiero wszsytko ogarnęła. Dzisiaj jedziemy do rodziców na noc:).
Tak mnie mdli ;/ i sikam też okrągło. Ale to hcyba przez duphaston.
Nie dobrze mi jest...buuuuu....

LoL Grzanka piekna suknia w moim guscie :tak:

A ja sie z lekka wkurzylam zadzwonilam do prywatnej kliniki bo chcialam zrobic sobie bete a oni mi mowia ze nie robia testow z krwi :wściekła/y: noszzzzzzz kurde nie dosc ze prywatna klinika to jeszcze takich badan nie robia ,jak to uslyszalam to az mi sie plakac zachcialo :-( i nadal musze czekac ...co za kraj

witam,przygarniecie kropka ??:-)
Edytka tu mi sie schowalas ??,kochana wierze ,ze sie udalo..tylko musisz troszke poczekac na mocniejsze krechy i nie denerwuj sie,bedzie dobrze ;-)
za wszystkie starajace mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&,a jesli sa juz jakies fasolki,to gratuluje !!!!!
jeszcze was nie poczytalam,ale wszystko nadrobie ;-)

Madlen witaj babeczko :-) fajnie ze dolaczylas ;-)

Dziekuje Kochana ze tak myslisz ale ja juz jestem skolowana tym wszystkim i nawet nie mam gdzie bety zrobic bo PL klinika jest w Londynie a to za daleko zeby jechac :zawstydzona/y:

Sihaya Witaj

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry