reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie:) z tego co widzę, jestem mocno spóźniona z pojawieniem się na tym forum... no ale na każdego przychodzi pora i w końcu dojrzewa do takiej decyzji; ja dojrzałam dziś kiedy to drugi dzień spóźnia mi się @ i wariuję od rana czy to znów (kilka razy tak się zdarzyło) zwykłe przedłużenie się cyklu czy może jednak to z powodu fasolki...
staramy się z mężem od początku tego roku - już w zeszłym chcieliśmy ale różne zqawirowania i dolegliwości zdrowotne przesunęły te plany, potem jeszcze trzeba było wyrównać mi hormonki tarczycy i tym sposobem dopiero od Nowego Roku z wielką nadzieją w sercach wyczekujemy braku @...

reklama
Grzanka przepiękna suknia .
Ja dopiero wszsytko ogarnęła. Dzisiaj jedziemy do rodziców na noc:).
Tak mnie mdli ;/ i sikam też okrągło. Ale to hcyba przez duphaston.
Nie dobrze mi jest...buuuuu....

LoL Grzanka piekna suknia w moim guscie :tak:

A ja sie z lekka wkurzylam zadzwonilam do prywatnej kliniki bo chcialam zrobic sobie bete a oni mi mowia ze nie robia testow z krwi :wściekła/y: noszzzzzzz kurde nie dosc ze prywatna klinika to jeszcze takich badan nie robia ,jak to uslyszalam to az mi sie plakac zachcialo :-( i nadal musze czekac ...co za kraj

witam,przygarniecie kropka ??:-)
Edytka tu mi sie schowalas ??,kochana wierze ,ze sie udalo..tylko musisz troszke poczekac na mocniejsze krechy i nie denerwuj sie,bedzie dobrze ;-)
za wszystkie starajace mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&,a jesli sa juz jakies fasolki,to gratuluje !!!!!
jeszcze was nie poczytalam,ale wszystko nadrobie ;-)

Madlen witaj babeczko :-) fajnie ze dolaczylas ;-)

Dziekuje Kochana ze tak myslisz ale ja juz jestem skolowana tym wszystkim i nawet nie mam gdzie bety zrobic bo PL klinika jest w Londynie a to za daleko zeby jechac :zawstydzona/y:

Sihaya Witaj

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry