reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hey dziewczyny :*
No a ja się Zonqa nie zgodze do końca z tym co piszesz, zwlaszcza z tym, że nabiał człowiekowi jak i krowie niepotrzebny.
A zwłaszcza kobiecie w ciąży. A wdychanie oparów i picie napojów gazowanych to zupełnie inne rzeczy i o co innego chodzi.
Kwestia zadbania to nie tylko kwestia naładowania podkładu na twarz i farby na włosy ;) Ale każdy robi jak uważa.

A ja dziś zrobiłam test, niestety 1 kreseczka. Mam przeczucie, że nic z tego nie będzie :/

reklama
Ja tez nabialu nie jadam, bo nie trawie, to bedac w ciazy musze go jesc? :/

Ja dzisiaj na obiados robie pstraga w sosie pomidorowo-kaparowym :D
Sasiadka mojego A robi dzisiaj na obiad kotlety bo tlukla sie z nimi o 8 rano!!!

Agacynda, no przecież jak nie jesz całe życie to Cie nikt nie zmusi, ale to nie znaczy, że nabiał człowiekowi nie potrzebny :/
Poczekać z czym? z testem? No poczekam na @ do czwartku, jak nie będzie to spróbuje znowu, ale nie wiem, tak się czuje zupełnie normalnie, że aż mam wrażenie, że nic z tego :(

No tak generalnie to czlowiek krowiego mleka nie powinien pic... Ale to jest caly wyklad na ten temat...
No wstrzymaj sie do @ albo nawet jeszcze dluzej z testowaniem. Kto wie, moze wlasnie jak sie czujesz normalnie to cos z tego bedzie ;-)

Cześć Kobietki, ja też dziś zrobiłam test, niestety znów się nie udało :no:
Dziś miała pojawić się @ więc łudziłam się że może jednak.... Poza tym biorę antybiotyk na zapalenie gardła już od tygodnia więc @ pewnie się spóźni.................

A najśmieszniej że w tamtym roku ok maja mój mąż nalegał żeby już robić Dzidziusia a ja nie chciałam bo za wcześnie skoro ma się urodzić dopiero na wiosnę. Myślałam że to będzie raz i się uda. a tu już nawet nie ma szansy że w tym roku będzie :( Nie pomogło przytulanie ani co 2 dni,ani codziennie ani nawet dwa razy dziennie. Najgorzej że @ przychodzi jak chce, więc i nie wiemy kiedy się wpasować. ehhhhh

A najśmieszniej że w tamtym roku ok maja mój mąż nalegał żeby już robić Dzidziusia a ja nie chciałam bo za wcześnie skoro ma się urodzić dopiero na wiosnę. Myślałam że to będzie raz i się uda. a tu już nawet nie ma szansy że w tym roku będzie :( Nie pomogło przytulanie ani co 2 dni,ani codziennie ani nawet dwa razy dziennie. Najgorzej że @ przychodzi jak chce, więc i nie wiemy kiedy się wpasować. ehhhhh

przykro mi że się nie udało :( do tego dochodzi pewnie presja, mąż pragnie i kobieta chce również jego uszczęśliwic... ja się własnie zastanwiam czy nie współżyc rzadziej..plemniki w końcu muszą dojrzec. My też niemal codziennie, i nie wysżło :(

reklama
Do góry