reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej dziewczynki!
widzę że wczoraj poszalałyście :-) Polki najpiękniejsze! haha

zrobiłam test - negatywny :-(
26dc, max do poniedziałku powinno przyjść.

Miłego dnia! Buziolki!

reklama
witam was

lece zaraz do pracki może z firmy jeszcze cosik napisze;)

kropka jaka ładna kobietka no no!
Agus przykro mi :/
BEATKA testowałaś????????

Dziewczyny łaaaaał zdecydowanie czerń włosów wśród nas przeważa :-p
Nie zdążyłam obejrzeć zdjęć Kingi ale Kinie znam na pamięć i oko w każdej chwili mogę nacieszyć włączając fb ;-)

Kiniuś no mówię Ci że Filipek jest podobny do Ciebie. Ja tam nie wiem gdzie rodzina widzi podobieństwo z Michałem.

Jak już się ujawniamy to i ja się pokażę.

Jedyne zdjęcie jakie mam na komputerze (lato 2011)

Oliwierek i Amadeuszek (od lewej) tak wyglądali gdy zaczynali pierwszy miesiąc w przedszkolu rok 2010.

zdjęcie z lata 2011 (starszy ma teraz dokładnie takiej samej długości włoski jak młodszy i tez loczki z tyłu) wyglądają w tej chwili jak bliźniaki :-D

a to mój Piotr oczywiście jedyne zdjęcie jakie mam wiec wybaczcie że znów plaża i mało wyraźnie widać twarz.

Witam was Laski gorącą kawą :)
Widzę wczoraj rozszalały sie dziewczęta :) tyle ze ja tez chce zobaczyć... Edyta Kinia wasze zdjęcia mi sie nie pokazały....:no: rzeczywiście polki są najładniejsze :tak: Kropka ale ładniutka jesteś :) Agacyda Tobie to juz raczej nie muszę mówić ;-) jaka Ty śliczna jesteś :) Kropka moje włosy? to katastrofa :D i nawet na tamtym zdjęciu przez pół roku może troszeczkę dłużej miałam taki szał ciał że co chwila zmieniałam fryzurę skończyło sie oczywiście tym że powróciłam do czarnego koloru i ścięłam włosy na krótko bo nic innego nie pozostało a teraz znowu meczę się żeby mi odrosły jak się wkurzę to zrobię sobie doczepiane i będę mieć spokój :)aktualne zdjęcia macie w moim profilu to nic więcej nie muszę mówić :)A i Karola ślicznie a maleńki rewelka takie bobaski w garniturkach :)A i jeszcze o awatarku nie wspomniałam :) to pierwsze zdjęcia maleńkiej Oliwki :) tu dumny tatuś wizą na ręce pierwszy raz :) jego palce nawet widać :D
Aguś przykro mi :(
Wzięłam dziś ostatnią tabletkę :tak: i teraz czekamy śluz man nadal tylko się zrobił na bardziej taki wodny ale trafie jeszcze dodatkowo na ciągnący brzuch mnie cały czas ćmi ale cały czas temperatura jest jakaś dziwna od kilku dni mam 36.5 gdzie ja wżyciu nie miałam takiej temperatury :confused: i co najśmieszniejsze łapią mnie dreszcze jak ma się przy chorobie :baffled: dziwne ale jeszcze kilkanaście godzin i sie wyjaśni....
jak tam dziewczynki testujące ?

Ostatnia edycja:
Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Andzia 19............@19.02.2012-----II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
rozab.................@25.02.2012-------II

Karola_2907........@28.02.2012
Agacynda.........@ 29.02.2012(4)
Mgiełka2008......@29.02.2012 (2)
Edyta01............@ 01.03.2012(1)
Crazy Girl..........@ 01.03.2012------II
Agus86..............@03.03.2012
Anke24...............@03.03.2012(2)
Czarni.................@03.03.2012 (17)
Anka84200..........@ 04.03.2012
Wesoła kobietka ...@04.03.2012
Grzanka90.............@06.03.2012
Zonqa...................@06.03.2012
pati_pati..............@09.03.2012
Sailor_moon.......@13.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012(2)
Kropka................@16.03.2012 (3)
Moni-ka..............@16.03.2012 (4)
gusiaczek_p.......@????????
malena100..........@24-25.03.2012
Lanjaa.................@27.03.2012(1)

Mam nadzieję że znalazłam najbardziej aktualny wykres kobitki sprawdzać poprawiać i cykle dopisywać :)

Ostatnia edycja:
Hej, nie było mnie od 29 , i widze dużo sie działo na forum , czy ktoś może cos mi skrócić , np odnoście Fasolki bo czytami znaleźć nie mogę....
Będę wdzięczna.

Czesc dziewczyny :-)

Testowalam i wyszla pieknka krecha ,ale tylko jedna :zawstydzona/y: ale @ nadal nie ma :-)

Syneczki wow sliczna jestes ,trzeba przyznac ze tu pisza same fajne laski :-p:tak:

Czarni wkleje swoje zdjecie na chwilke abys mogla mnie zobaczyc ...

reklama
Do góry