reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ty też bardzo ładna dziewczyna jesteś!!!!!! :-) młoda piękność.
Ja bardzo jestem za tym aby dbać o młody wygląd i nawet w wieku 40 lat wyglądać na te 30! :)))) taki mam plan heh

Cześć wszystkim :-)

Na samym początku wielkie gratulacje dla Rozab!!!!
:tak: Wspaniale!!!! Jest nas więcej i więcej i mam nadzieję, że będzie więcej.

Byłam dzisiaj u mamusi i u mojego ulubionego Pana aptekarza zakupiłam 5 testów po 5 zł (w poprzedniej ciąży robiłam tej firmy i sprawdził się) Test nazywa się Quixx. W tym momencie jest jakaś promocja w tej aptece.. normalnie coś 8 zł płaciłam.

Widze, że dzisiaj tematy włosy, wnuczęta :-) Super! To teraz i ja powiem coś o sobie. Jestem jedynaczką,moja mam też, więc póki co nie mamy w ogóle maluchów w rodzinie, więc na mnie najwyższa pora :-)W męża rodzinie prędzej.
Co do włosów. To doznałam szoku dziewczyny! Z ręką na sercu mogę stwierdzić, że wszystkie (co wkleiłyście zdjęcia) jesteście niezłe laski kurdeee szok :szok: :-D

Agacynda zajebiste oczy masz! Czarni rude włoski megaaa. W ogóle masz zdrowe, gęste włosy, więc takie zmiany kolorów im pewnie tak nie szkodzą. Ja bym już była łysa:laugh2:

Kinia85 ja Twoich nie zobaczyłam buuu :-( Pati jaka blondyna kurdeee chudzinka z Ciebie kto bym pomyślał, że ma już takiego dużego synka. Karola masz mój typ urody jak nic... Czarne mamby z nas :-) No Czarni z resztą też :-) Edytka Twojego zdjęcia też nie ma :-(

Ja mam czarne włosy. Znaczy się teraz chcę mieć bardzo ciemny brąz... Żeby nie być dłużna też zraz wkleję na jakiś czas swoje zdjęcie :tak:

Ja mam straszny problem z włosami. Jakiś rok temu uczulił mnie farba... Jestem uczulona na składnik parafenylenodwuamina. Jest we wszytskich farbach niestety :-( Swojego czasu połowa włosów mi wylazła, a miałam gęste i grube. Robiłam testy, odczulałam sie ale mało mi to pomogło. w sensie, że ta szczepionka dała tyle, że moge tylko jedną farbą farbować, po której tylko trochę się drapie. Niestety ona jest zmywalna. Wella Color Touch. Poza tym bardzo po niej włosy są tkie jak aksamit i przetłuszczają się szybciej. No ale co mam zrobić:wściekła/y: Tylko ona łapie jeszcze w ogóle, bo jakieś ziołowe cholerstwa są do kitu. Jestem załamana ogólnie tymi włosami. Ale to już inna bajka. do końca życia muszę uważać żeby znowu ni mieć alergii.... Cieszcie się dziewczyny, bo dla kobiety włosy są bardzo ważne. Chciałabym nie farbowac tylko mieć swój kolor-brąz, ale nie mogę, bo mam tyle siwych włosów, że szok :eek:

Wklejam foto. Najnowsze mam ze ślubu, ale zawsze jestem z kimś na zdjęciu, więc to jest najaktualniejsze. Reszta sprzed 2 lat usunęłam

Ostatnia edycja:
reklama
Sorry dziewczyny za błędy w pisowni, ale w pracy przez 8h na kompie (ciągłe pisanie i to w niezłym tempie muszę), więc w domu czasami mam zdrętwiałe palce...

Co do pisania na BB w pracy, to też nie mam szans, bo nawet czasami zjeść nie mam kiedy :crazy:

Do góry