reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ale sie boje testowania :zawstydzona/y: nie chce ujrzec I krechy :no:

oj ja też :( ale wymyśliłam ze zrobię test w piątek rano, bo weekend idę na konferencję...wiele godzin w ławce, będziemy też stac z naszymy ulotkami przedszkola. Wolę wiedziec czy sie spodziewac @ czy nie.Ale chyba się nie zapowiada na pozytywny test, nie mam żadnych objawów dziś. :(buuu

Agus to trzymam kciuki za piatkowy Twoj test ;-)

Kochane ja narazie uciekam bo moi chlopcy wrocili ze szkoly a musze dac im jesc :tak: do pozniej :cool2:

Witam sie po tygodniowej przerwie.
Wiktorii wyszedł ząbek i juz drugi widać :)Jestem strasznie dumna.
@ przyszła. Jezeli oczywiscie mozna to tak nazwać. :(
w niedziele dostałam plamienia,w poniedziałek juz nic nie miałam.We wt znowu odrobinke dziwnie zabarwionego wodnistego sluzu a dzisiaj znowu nic :/

w niedziele dostałam plamienia,w poniedziałek juz nic nie miałam.We wt znowu odrobinke dziwnie zabarwionego wodnistego sluzu a dzisiaj znowu nic :/

kurcze żeby to zawsze była jasnośc, a tu niby @ przyszła ale tak naprawdę może to nie @, zawsze i tak potem ma się nadzieję..ech

Witam sie po tygodniowej przerwie.
Wiktorii wyszedł ząbek i juz drugi widać :)Jestem strasznie dumna.
hej :) brawo dla maleńkiej za ząbki :)
no taki dziwne a robiłaś teraz test czy nie? bo to bardziej przypomina plamienia implantacyjne....

robiłam jeszcze w sobote i wyszedł negatywny.
No własnie mam nadzieje cały czas.. :( ale jakos wątpie ze to ciąża.Mam złe przeczucia..moze hormony :(
Ale cały czas sie zastanawiam co to moze byc. nawet przez chwile nie bylo to czerwone. Pierwszego dnia ciemny brąz,drugiego dnia nic i wczoraj jakies jasnobrązowo-kremowe :/

reklama
no jak to plamienia to w sobote był negatywny jak od niedzieli to już 4 dni wiec jak to to to może coś pokazać zrób sobie jeszcze jeden ale z myslą o tym e może być jasna bladziocha nawet widoczna tylko pod swiatło. Jak jej nie ma to do lekarza

Do góry