reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ale sie boje testowania :zawstydzona/y: nie chce ujrzec I krechy :no:

oj ja też :( ale wymyśliłam ze zrobię test w piątek rano, bo weekend idę na konferencję...wiele godzin w ławce, będziemy też stac z naszymy ulotkami przedszkola. Wolę wiedziec czy sie spodziewac @ czy nie.Ale chyba się nie zapowiada na pozytywny test, nie mam żadnych objawów dziś. :(buuu

Agus to trzymam kciuki za piatkowy Twoj test ;-)

Kochane ja narazie uciekam bo moi chlopcy wrocili ze szkoly a musze dac im jesc :tak: do pozniej :cool2:

Witam sie po tygodniowej przerwie.
Wiktorii wyszedł ząbek i juz drugi widać :)Jestem strasznie dumna.
@ przyszła. Jezeli oczywiscie mozna to tak nazwać. :(
w niedziele dostałam plamienia,w poniedziałek juz nic nie miałam.We wt znowu odrobinke dziwnie zabarwionego wodnistego sluzu a dzisiaj znowu nic :/

w niedziele dostałam plamienia,w poniedziałek juz nic nie miałam.We wt znowu odrobinke dziwnie zabarwionego wodnistego sluzu a dzisiaj znowu nic :/

kurcze żeby to zawsze była jasnośc, a tu niby @ przyszła ale tak naprawdę może to nie @, zawsze i tak potem ma się nadzieję..ech

Witam sie po tygodniowej przerwie.
Wiktorii wyszedł ząbek i juz drugi widać :)Jestem strasznie dumna.
hej :) brawo dla maleńkiej za ząbki :)
no taki dziwne a robiłaś teraz test czy nie? bo to bardziej przypomina plamienia implantacyjne....

robiłam jeszcze w sobote i wyszedł negatywny.
No własnie mam nadzieje cały czas.. :( ale jakos wątpie ze to ciąża.Mam złe przeczucia..moze hormony :(
Ale cały czas sie zastanawiam co to moze byc. nawet przez chwile nie bylo to czerwone. Pierwszego dnia ciemny brąz,drugiego dnia nic i wczoraj jakies jasnobrązowo-kremowe :/

reklama
no jak to plamienia to w sobote był negatywny jak od niedzieli to już 4 dni wiec jak to to to może coś pokazać zrób sobie jeszcze jeden ale z myslą o tym e może być jasna bladziocha nawet widoczna tylko pod swiatło. Jak jej nie ma to do lekarza

Do góry