zonqa
Szał, dziki szał...
Anna jeszcze może się wszystko szczęśliwie rozwiązać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie denerwuj się bo to te ma wpływ na @ jak i szybkie gubienie wagi. Zrób i tak i tak jesteś po terminie jak będzie znowu negatywny to idz do gina by nie czekać wieczność aż się pojawidzięki dziewczyny
jutro zrobie z rana.zobaczymy co bedzie..ale znowu zaczelam sie denerwowac.
to jest tylko i wyłącznie twoja decyzja kiedy zrobiszHej dziewczynki Wróciłam ;P wtrące sie z moim problemem o ile moge
jeszcze nie testowałam bo czekałam ;P
Ale dziś się odważyłam i kupiłam test... a teraz pytanie robić dziś wieczorem czy może jutro rano??
A najlepsze ze objawy te co miała tak jak by ustały.. tzn mdłości są ale lekkie i to czasem... siku chodzę mniej...
piersi bolą mniej ... brzuch tak jak na @ , trochę chodzę taka nie wyspana kładę się po 21 wstaje ok 9 i nie wyspana jestem. Już nie wiem co myśleć mam
a kiedy masz termin@Tak wiem ale nie wiem czy wyjdzie wiarygodny?? bo w porannym jest inne stężenie hormonu eh
Tak wiem ale nie wiem czy wyjdzie wiarygodny?? bo w porannym jest inne stężenie hormonu eh