reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ale to by wygladalo tak? Normalnie polecialo kilka kropel do muszli jak siku robilam... A zagniezdzanie chyba wyglada troche inaczej.

Ale to by wygladalo tak? Normalnie polecialo kilka kropel do muszli jak siku robilam... A zagniezdzanie chyba wyglada troche inaczej.

Ja bedac w ciazy mialam normalne krwawienie wiec ciaza jak najbardziej jest mozliwa ...z tego co pamietam test wyszedl Ci pozytywny a moze zrob jeszcze jednego testa //

Basia ja nie mierze tempki...
Ale w ogole dzisiaj bym sie @ nie spodziewala. Zazwyczaj wiem dzien wczesniej ze sie pojawi...
Nastepny test Edytko planuje robic dopiero w niedziele... Nie wiem czy jakbym teraz zrobila to by cokolwiek wyszlo.

Nastepny test Edytko planuje robic dopiero w niedziele... Nie wiem czy jakbym teraz zrobila to by cokolwiek wyszlo.

Jesli wczesniej wyszedl Ci pozytywny to sadze ze teraz by juz byl wiarygodny,ale jesli chcesz miec wieksza pewnosc to poczekaj do niedzieli ;-) ja to kciukasy zaciskam az mam fioletowe :-p

Biorac pod uwage fakt ze @ mialam 31. Stycznia to by wychodzilo ze to 4 tydzien...
Chyba sie skusze i zrobie test dzisiaj... Jak sie okaze negatywny to bede przekonana ze to @ przyszla wczesniej...

reklama
Biorac pod uwage fakt ze @ mialam 31. Stycznia to by wychodzilo ze to 4 tydzien...
Chyba sie skusze i zrobie test dzisiaj... Jak sie okaze negatywny to bede przekonana ze to @ przyszla wczesniej...

Tylko miesiaczka liczy sie od dnia normalnego krwawienia a nie od kilku kropli takze nie mozesz tego ze tak powiem incydentu zaliczac do pierwszego dnia @ :-p;-) chyba ze sie porzadnie rozkreci to co innego :tak:

Do góry