reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

normalnie dzis piątek a mnie już z nudów nosi.... jeszcze za nim mój mąż dziś wróci.... uuuu

ale obrałam sobie dziś misje ciuszki:D muszę zrobić porządek bo mam tego tyle że nie ma gdzie tego już układać wiec wieczorek będzie ciekawy i pełen wspomnień :)

Ostatnia edycja:
reklama
Czerni dzięki za info :-) grunt to nie przegapić owulacji, bo kochać się w te dni to już dla mnie połowa sukcesu. Męża przywiąże do kaloryfera na te 3 dni i będę się nad nim znęcać :eek::-p

Mgiełka2008 szkoda zdrowia Twojego bidulko, wiem jak to jest... Ja jestem ogólnie histeryczką taką trochę i jak poroniłam rok temu (właśnie jakoś w tamtym roku o tej porze zaszłam w ciąże- tzn to był już marzec wtedy) to miałam taką silną nerwice,że prawie połowa włosów mi wypadła, a tętno dochodziło w ciągu dnia do 120 na minute. Później nie mogłam się zdecydować 2 raz, aż w końcu teraz. Uwierz mi, że szlag mnie trafiał jak już 2 razy pod rząd widziałam negatywny test. Głowa do góry trzeba się pozytywnie nastawić. Ja już tak zrobiłam. Żadnych rozczarowań. To wszystko to przeznaczenie... na wszystko przyjdzie pora... a jak już zajdziesz, to Twoja radość będzie o 1000 bardziej spotęgowana. Będzię dobrze, bo musi być i koniec kropka :p

Czarni przepraszam za Czerni :zawstydzona/y: Kurde ciągle się zapominam-mam kumpele co ma ksywę Czerni:confused2::-) i to z przyzwyczajenia

he spoko :) nie pierwszy i nie ostatni raz wczoraj jak byłam w urzędzie po odbiór paszportu to babka wszystko pomyliła od nazwiska po datę urodzin :D miałam ubaw :) i warto pisac wszystko na forum bo każda może każdej pomóc nam jak sie teraz nie uda to też mam na przyszły castiberit czy jak on tam sie zwie :D

a mi lekarz powiedział po poronieniu, że mam sie starać a jak nie wyjdzie do maja to przyjść... do maja? Jeny jaka to dla mnie wieczność!!!! i że to poronienie mam traktować jako wypadek przy pracy, że na tym etapie żadne badania nie są potrzebne, a chodze prywatnie do ordynatora ;-)
ehh więc ty sie babo staraj miesiącami, co miesiąc do maja rob test , co miesiąc rozczarowanie a może w maju wyjdzie że to byłą jakaś błahostka, że jakby szybciej to zdjagnozować to szybciej by była dzidzia
a teraz sie tylko domyślam, czy mam owulacje, czy jestem płodna
normalnie mózg staje !

a mi lekarz powiedział po poronieniu, że mam sie starać a jak nie wyjdzie do maja to przyjść... do maja? Jeny jaka to dla mnie wieczność!!!! i że to poronienie mam traktować jako wypadek przy pracy, że na tym etapie żadne badania nie są potrzebne, a chodze prywatnie do ordynatora ;-)
ehh więc ty sie babo staraj miesiącami, co miesiąc do maja rob test , co miesiąc rozczarowanie a może w maju wyjdzie że to byłą jakaś błahostka, że jakby szybciej to zdjagnozować to szybciej by była dzidzia
a teraz sie tylko domyślam, czy mam owulacje, czy jestem płodna
normalnie mózg staje !

Dla mnie to jest totalna głupota. Też tak mam była u lekarza i powiedziałam, że będę się starać o dzidzię to zamiast zrobić od razu badania nie wiem poziom hormonów i te inne sprawy to oni każą się gździć rok i dopiero po tym czasie mogą wysunąć podejrzenia o problemie z płodnością... krew człowieka zalewa !!!!!!!!!!1

Dla mnie to jest totalna głupota. Też tak mam była u lekarza i powiedziałam, że będę się starać o dzidzię to zamiast zrobić od razu badania nie wiem poziom hormonów i te inne sprawy to oni każą się gździć rok i dopiero po tym czasie mogą wysunąć podejrzenia o problemie z płodnością... krew człowieka zalewa !!!!!!!!!!1

no właśnie o to chodzi, tymbardziej że mówiłam lekarzowi, że kiedyś jeszcze przed ślubem, miałam coś nie tak z hormonami i inny lekarz przepisał mi duphaston , brałam go przez pół roku, potem wyszłam za mąż i po trzech miesiącach po ślubie zaszłam w ciąże ( wtedy już od roku nie brałam żadnych lekow) a pamietam w sylwestra podjelismy decyzje o dziecku i w styczniu zaszłam w ciąże, teraz też M wrócił z Afganu w październiku i w listopadzie zaszłam w ciążę tylko zakończenie było inne... i ja mówiłam lekarzowi, że może pierwszą ciąże utrzymałam bez problemu bo wiele miesięcy wcześniej brałam duphaston a teraz może jakoś hormonu mam za mało,
a lekarz że mam sie starać do maja jak nie wyjdzie to przyjść! K... Mać no bezradność bo to najlepszy lekarz w okolicy tu gdzie teraz mieszkam to jest tylko 3 z czego on najnormalniejszy ale chyba sie zapisze do kogoś innego ;-(

reklama
Do góry