reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Matyjasowa jakie piękny suwaczek ;-)
trzymaj kciuki żebym i ja mogła niedługo podobny wkleić
zastanawia mnie ten śluz dlaczego jest tyle tego białego? no i kręgosłup daje o sobie znać

hejka!
a czy z wczesną ciążą od razu boli kręgosłup? Mgielka, Ciebie boli? Ja też u siebie doszukuje symptomów :p ale nie będę pisac zeby nie zapeszyc. monitoruję cykl na stronie 28dni fajna sprawa..:)

hejka!
a czy z wczesną ciążą od razu boli kręgosłup? Mgielka, Ciebie boli? Ja też u siebie doszukuje symptomów :p ale nie będę pisac zeby nie zapeszyc. monitoruję cykl na stronie 28dni fajna sprawa..:)

Agus nie zawsze sa objawy,czasami ich wogule nie ma takze kazda ciaza przebiega indywidualnie ;-)
A Ty masz jakies objawy ???

Matyjasowa sliczny suwaczek,teraz mozesz dolaczyc do mam listopadowych :-)

ja mysle ze nie ma sie zbytnio co nakrecac ..... ja w styczniu mialam kazdy objaw a jak zobaczylam ze @ przyszedl myslalam ze zawalu dostane taki szok

mgielka pogubilam sie skoro masz cykle co 35 dni a ost mialas26.01 to chyba 29.02 to zawczesnie na termin @....

troche drzemlam sie na 18 dzis do pracy mam bo kumpela prosila zebym przyjechala godz wczesniej

Agus nie zawsze sa objawy,czasami ich wogule nie ma takze kazda ciaza przebiega indywidualnie ;-)
A Ty masz jakies objawy ???

Edytko, no cały czas myślę o brzuchu i często się koncentruje na tym co czuje. Więc czuje jajnik często. Ale to nic nie musi znaczyc. Kiedy mogę zrobic test by był wiarygodny? Termin @ -3.03. Czy jeśli zrobię parę dni wcześniej to może coś się pojawic? Testy radzą by zrobic to w dniu spodziewanej ..ale i wykrywają 6 dniową ciąże.hm

Agus to tez zalezy kiedy mialas owulke ...czasami jest tak ze przesuwa sie o 2,3 dni i wtedy test zrobiony przed terminem @ nie da wiarygodnego wyniku,dlatego ja rowniez czekam do terminu @ chociaz nie jest to latwe :no::zawstydzona/y: mam 4 testy zakupione ale wiem ze za wczesnie jest na testowanie bo czasami do zagniezdzenia zarodka dochodzi dopiero 7-10 dni po stosunku wiec test zrobiony wczesniej moze nie byc wiarygodny :tak:

owu powinnam była mieć 19 lutego..tempka idzie w górę więc myślę że już jest po :) też mam kilka różnych testów, ech ok to zaczekamy jeszcze :)

reklama
Do góry