reklama
mgielka2008
Fanka BB :)
Matyjasowa jakie piękny suwaczek ;-)
trzymaj kciuki żebym i ja mogła niedługo podobny wkleić
zastanawia mnie ten śluz dlaczego jest tyle tego białego? no i kręgosłup daje o sobie znać
trzymaj kciuki żebym i ja mogła niedługo podobny wkleić
zastanawia mnie ten śluz dlaczego jest tyle tego białego? no i kręgosłup daje o sobie znać
edyta01
Czekamy na czwarty cud
hejka!
a czy z wczesną ciążą od razu boli kręgosłup? Mgielka, Ciebie boli? Ja też u siebie doszukuje symptomów ale nie będę pisac zeby nie zapeszyc. monitoruję cykl na stronie 28dni fajna sprawa..
Agus nie zawsze sa objawy,czasami ich wogule nie ma takze kazda ciaza przebiega indywidualnie ;-)
A Ty masz jakies objawy ???
Matyjasowa sliczny suwaczek,teraz mozesz dolaczyc do mam listopadowych :-)
matyjasowa
ja mysle ze nie ma sie zbytnio co nakrecac ..... ja w styczniu mialam kazdy objaw a jak zobaczylam ze @ przyszedl myslalam ze zawalu dostane taki szok
mgielka pogubilam sie skoro masz cykle co 35 dni a ost mialas26.01 to chyba 29.02 to zawczesnie na termin @....
troche drzemlam sie na 18 dzis do pracy mam bo kumpela prosila zebym przyjechala godz wczesniej
mgielka pogubilam sie skoro masz cykle co 35 dni a ost mialas26.01 to chyba 29.02 to zawczesnie na termin @....
troche drzemlam sie na 18 dzis do pracy mam bo kumpela prosila zebym przyjechala godz wczesniej
Agus nie zawsze sa objawy,czasami ich wogule nie ma takze kazda ciaza przebiega indywidualnie ;-)
A Ty masz jakies objawy ???
Edytko, no cały czas myślę o brzuchu i często się koncentruje na tym co czuje. Więc czuje jajnik często. Ale to nic nie musi znaczyc. Kiedy mogę zrobic test by był wiarygodny? Termin @ -3.03. Czy jeśli zrobię parę dni wcześniej to może coś się pojawic? Testy radzą by zrobic to w dniu spodziewanej ..ale i wykrywają 6 dniową ciąże.hm
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Agus to tez zalezy kiedy mialas owulke ...czasami jest tak ze przesuwa sie o 2,3 dni i wtedy test zrobiony przed terminem @ nie da wiarygodnego wyniku,dlatego ja rowniez czekam do terminu @ chociaz nie jest to latwe mam 4 testy zakupione ale wiem ze za wczesnie jest na testowanie bo czasami do zagniezdzenia zarodka dochodzi dopiero 7-10 dni po stosunku wiec test zrobiony wczesniej moze nie byc wiarygodny
matyjasowa
edytko 4 testy w domu i leza spokojnie i czekaja szok ehehheheh masz duzo samozaparcia
reklama
matyjasowa
to mysle ze 1.03 mozesz probowac testowac agus