reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

no jak moglam dostac.... przed terminem@ mialam takie grudki lekkie biale a po terminie'@ duzo sluzu lepkiego troche rozciagliwego ... mam caly czas uczucie mokra.... i sluz jest zaraz przy wejsciu do pochwy

reklama
hehehe oj Matyjasowa sorry ale zakręcona dzisiaj jestem. no ja właśnie jestem jeszcze przed terminem @ i też mam troszkę grudek białych...

Basia, to super, że jest lepiej :))

mnie coraz bardziej boli kręgosłup na dole i jajniki o sobie przypomianają, ja mam śluz z białymi grudkami tak dokładnie to dużo białego) nie mam żadnej infekcji.
ja robie w niedziele test Quick Vue ciekawe czy pokaże już coś? ostania @26ty styczeń ale to była ta pierwsza po poronieniu to teraz nawet nie wiem którego powinnam dostać wcześniej cykle były około 35dniowe a nawet jak sie wnerwiłam to dłuższe ale tą ostatnią @ dostałam równo 30 dni po poronieniu więc teraz d..pa blada, może w niedziele już coś pokaże a jajnik co jakiś czas czuje ...
no matyjasowa hip hip hurrra gratuluje i mam nadzieję że dołącze też do listopadówek,

witam wszystkie dziewczyny

agacynda
też mam taką nadzieję....Jeśli masz na tećcie choćby mała bladą kreskę to ozn że jest test pozytywny, moja siostra tak miała :)

Oj Karola oby było tak jak mówisz :D

Mgiełka ja myślę, że mógłby coś pokazać, aczkolwiek możesz mieć jakieś zaburzenia z hormonami...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karola zapraszamy do zapisania swojego @ na liście testowań ;-)

Anuszkowo........@16.02.2012-------II
Matyjasowa.......@21.02.2012------II

Anna2101...........@ 22.02.2012/24.02.2012
Nenete...............@23.02.2012------II
Lanjaa...............@ 28.02.2012
Agacynda.........@ 29.02.2012--------II??
Mgiełka2008......@29.02.2012
Edyta01............@ 01.03.2012
Kinga85.............@03.03.2012
Agus86..............@03.03.2012
Anke24...............@03.03.2012
Czarni.................@03.03.2012
Anka84200..........@ 04.03.2012
Groszek ............ @ 16.03.2012
gusiaczek_p.......@????????

Matyjasowa, serdecznie gratuluję :)
Oj co raz bardziej mi sie wydaje, że ja tu bedę ostatnia bez dwóch kresek :) tak Wam dobrze idzie:laugh2:

reklama
Do góry