reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

e no to rewelacja :D ja mam koleżankę fryzjerkę która ma moje włosy pod opieka i też teraz przygotowuje swój salon fryzjerski to bedą większe możliwości niż w domu :)

reklama
Cześć dziewczyny!

Przez cały weekend mieliśmy gości i nie miałam kiedy do was zajrzeć chciałam teraz nadgonić z czytaniem ale coś mój brzdąc się budzi. generalnie to przerabiamy od soboty w nocy grypę żołądkową wiec niezła masakra.
czarni przykro mi, ale trzymam kciuki za dalej i będę kasować aby się @ nie pojawiła
groszek ach ta @, mogła sie nie pojawiać
edyta nie wiem czy jesteś najstarsza? , ja jestem 80 może ktoś też?
lenjaa - witaj i powodzonka

A teraz newsy z testowania. Tak jak pisałam postanowiłam poczekać do dzisiaj i......są 2 kreski!!!!
Baardzo się cieszę!

Dziewczyny gratulacje II kresek :-).
Mgiełka ja też mam takie objawy jak Ty ból podbrzusza i pleców, częste siusianie... Nie chce narazie myśleć pozytywnie żeby się nie rozczarować.

Wateczek sie nam rozkreca i powiem Wam ze chyba to szczesliwy topik :tak: ciekawe jak bedzie z reszta staraczek ale mysle ze wszystkie w niedlugim czasie zaciazycie //

Anke24 a ty masz termin @ na 29 lutego tak jak ja? mi najbardziej przeszkadza kręgosłup, ostatnio tak się czułam w ciaży, niestety zakończenie nie było szczęśliwe, ale teraz nie chce się napalać,
a kiedy będziesz testować? jakiej długości masz cykle?

reklama
anuszkowo moje gratulacje :-D

To co wszem i wobec oznajmiamy światu ze jest nas już sztuk 4
Syneczki październik
Matyjasowa październik
Agacynda październik/listopad
Anuszkowo październik ?

Do góry