reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

no ja też ide odwiedzić moją cieżarną przyjaciółkę muszę bardziej po brzuszku ja masować :) a tym bardziej że mam dni :)

a nasze niedziele zawsze tak spędzamy dużo atrakcji dla Oliwii bo w tygodniu nie ma na to czasu :)

reklama
czesc dziewczyny
początek dnia w pracy jakiś niefajny niby niekogo nie ma cisza spokój, u mnie 26 dc , do testowania przynajmniej z tydzień, ale jakoś dziwnie sie czuje, ciągnie brzuch w dole, i po bokach oba jajniki, wczoraj jak wychodziłam z mężem z kina zrobiło mi sie strasznie słabo, i potem juz do wieczora mnie mdliło, no i ta głowa boli okropnie i często i ból kręgosłupa, jeszcze tylko do tych objawów brakuje bóli piersi, co o tym myślicie?
Kurcze chyba za wcześnie na takie objawy.... sama nie wiem
nie chcę się nakręcać

Matyjasowa,to chyba jednak zaskoczyło;) na pewno wszystko będzie ok!nadal mocno trzymam kciuki!
A ja na zajęciach,pierwszy dzień i już mam dość:-(

Hej

Matyjasowa jesli masz taka sama kreseczke jak na zdjeciu to jestes w ciazy na bank :-)

Agacynda a Ty gdzie sie podziewasz ...jak Twoj poranny tescik ???

Mgielka objawy masz typowo ciazowe hmmmm za tydzien zatestujesz to sie okaze :tak:

wrocilam ....
oczywiscie kolezance pokazalam test hehehehe
dzwonilysmy do gina do ktorego chce isc i uwaga mam wizyte u niego 16 KWIETNIA wiec zapozno musze isc wczesniej do tej co chodzilam w pierwszej ciazy i pozniej sie przeniose:)
robie wlasnie zurek i wcinam lody :)
do 15 jeszcze czas zeby jechac po wiki wiec odpoczywam dzis jedziemy na kulki :)
Mgielka to moga byc objawy ciazy:) trzymam kciuki :)

Edytko u mnie dalej taka sama kreska słaba, słabsza delikatnie od Matyjasowej, ale jest... Dzisiaj robiłam i prawie się przekonuję, że to jednak nie to. Aczkolwiek do @ mam jeszcze ponad tydzień, więc narazie testy odpuszczam... I nie nakręcam się,bo jeszcze się okaże, że to błąd jakiś.
A podziewałam się w szkole :))

Basiu
zazdroszczę Ci tego łażenia po Mielnie... Nad morzem oprócz tego, że wietrznie to i tak musi być cudownie.

Matyjasowa gratki!! Chciałabym, żeby i u mnie były już ''aż'' tak mocne :p hihi

Mgiełka generalnie to są to pozytywne objawy :) więc może może... testuj i zobaczymy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ach te nasze Morze mimo tych wakacyjnych korków kocham je szkoda tylko ze tak szybko nabawiłyśmy sie kataru.. Ale fajnie pochodzić i nawdychać się jodu :) 3 fotki wrzuciłam do swojego albumu :)

reklama
Do góry