reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
testów owulacyjnych nie próbowałam, jak się nie uda w tym miesiącu to kupię. Dodam że mam nieregularne cykle więc ciężko ustalić dni płodne. Nie zawsze mam objawy...ale mam nadzieję że nam się szybciutko uda :)

testów owulacyjnych nie próbowałam, jak się nie uda w tym miesiącu to kupię. Dodam że mam nieregularne cykle więc ciężko ustalić dni płodne. Nie zawsze mam objawy...ale mam nadzieję że nam się szybciutko uda :)
będzie dobrze. ja jestem 5mies po porodzie. tez mam nieregularne cykle i tez nie wiem kiedy dni płodne wypadają. Dopiero zaczelismy staranka wiec sie nie załamuje. Jak w przeciagu 3mies nie zajde w ciąze to tez zakupie. Podobno sie sprawdzają.

Czesc dziewczyny czy mozna dolaczyc ? Jestem mama trzech lobuziakow zaczelismy starania o nastepnego dzidziulka,co prawda troche mamy pod gorke ale zapewne nie tylko my :zawstydzona/y:

agus-witam :-) ..ja też proponuję testy owu, tym bardziej przy nieregularnych cyklach
edyta- czesc :-) widzę, że mamusia pełną parą, fajnie mieć taką gromadkę łobuziaków :-)

edyta- czesc :-) widzę, że mamusia pełną parą, fajnie mieć taką gromadkę łobuziaków :-)

Oj fajnie ,fajnie i jak wesolo jest w domku ...:tak: bardzo kocham dzieci i nie wyobrazam sobie zycia bez nich ;-) Zdazaja sie tez ciezkie chwile,ale te pozytywne i tak zwyciezaja,a ja od zawsze marzylam o duzej gromadce dzieci, o najmlodszego synka walczylismy 2 dlugie lata i mam nadzieje ze tym razem nie bede musiala az tak dlugo czekac,na pojawienie si II kresek ...

edytko- ja również kocham dzieciaczki i bardzo się cięszę, ze mamy naszego syneczka, znalazłam swój sesn życia :-) już sie nie mogę doczekać, aż będę w 2giej ciąży, a 3 planujemy, jak dzieciaki trochę podrosną..zobaczymy jak będzie..właśnie podoba mi się układ wiekowy Twoich synków :-D

reklama
edytko, nie mam dzieci ale bardzo pragnę mieć na pewno dwójeczkę. Mężowi zamarzyła się córeczka, ale czas pokaże. Teraz jest dobry moment, bo jak na razie praca jest choc niepewna (pracuję jako nauczyciel dzieci z autyzmem), więc chociaż żeby miec pieniądze na macierzyńskim..mój P. ma dobrą pracę, więc przynajmniej w tej kwestii się nie ma co martwic. Mamy swoje mieszkanko, jesteśmy już 5 lat razem i jedynie do szczęścia brakuje maluszka :)

Do góry