reklama
będzie dobrze. ja jestem 5mies po porodzie. tez mam nieregularne cykle i tez nie wiem kiedy dni płodne wypadają. Dopiero zaczelismy staranka wiec sie nie załamuje. Jak w przeciagu 3mies nie zajde w ciąze to tez zakupie. Podobno sie sprawdzają.testów owulacyjnych nie próbowałam, jak się nie uda w tym miesiącu to kupię. Dodam że mam nieregularne cykle więc ciężko ustalić dni płodne. Nie zawsze mam objawy...ale mam nadzieję że nam się szybciutko uda
edyta01
Czekamy na czwarty cud
edyta- czesc :-) widzę, że mamusia pełną parą, fajnie mieć taką gromadkę łobuziaków :-)
Oj fajnie ,fajnie i jak wesolo jest w domku ... bardzo kocham dzieci i nie wyobrazam sobie zycia bez nich ;-) Zdazaja sie tez ciezkie chwile,ale te pozytywne i tak zwyciezaja,a ja od zawsze marzylam o duzej gromadce dzieci, o najmlodszego synka walczylismy 2 dlugie lata i mam nadzieje ze tym razem nie bede musiala az tak dlugo czekac,na pojawienie si II kresek ...
edyta01
Czekamy na czwarty cud
edyta01 - życzę powodzenia! Masz 3 chłopaczków?:-)
Agus no tak sie zlozylo ze mam samych synkow moze tym razem bedzie coreczka // ale dla mnie to niewazne ,zdrowe dziecko to priorytet > o ile sie uda ...
A Ty masz dzieci ?
edytko- ja również kocham dzieciaczki i bardzo się cięszę, ze mamy naszego syneczka, znalazłam swój sesn życia :-) już sie nie mogę doczekać, aż będę w 2giej ciąży, a 3 planujemy, jak dzieciaki trochę podrosną..zobaczymy jak będzie..właśnie podoba mi się układ wiekowy Twoich synków
reklama
edytko, nie mam dzieci ale bardzo pragnę mieć na pewno dwójeczkę. Mężowi zamarzyła się córeczka, ale czas pokaże. Teraz jest dobry moment, bo jak na razie praca jest choc niepewna (pracuję jako nauczyciel dzieci z autyzmem), więc chociaż żeby miec pieniądze na macierzyńskim..mój P. ma dobrą pracę, więc przynajmniej w tej kwestii się nie ma co martwic. Mamy swoje mieszkanko, jesteśmy już 5 lat razem i jedynie do szczęścia brakuje maluszka