reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszka To zaskoczenie było jak się okazało, że córa:-) też myślałam o Anke i ciekawa jestem....a co do chińskiego kalendarza ja powinnam być chłopcem wg niego a mój małż dziewczynką :-D

Agnieszka To zaskoczenie było jak się okazało, że córa:-) też myślałam o Anke i ciekawa jestem....a co do chińskiego kalendarza ja powinnam być chłopcem wg niego a mój małż dziewczynką :-D

oj kochana nawet nie wiesz jakie :) wszystko miałam przygotowane dla chłopca , miał być Dominik a urodziła się Dominika

najważniejsze ze zdrowa

Najważniejsze, że zdrowa reszta zawsze jakoś się zawsze układa sama. Poza tym chciałam dodać że polubiłam poranne mierzenie temp i obserwowanie wykresu. :tak:

​Powiedzcie mi dziwczyny czy można gdzieś pobrać program na komputer kalendarzyk coś w tym rodzaju ?

ja korzystam z tego ovufriend.pl, jedna dziewczyna podala link z haslem (trzeba miec haslo zeby wejsc, odszukaj sobie), baaardzo fajny i nic nie musisz intepretowac bo sam wyznacza owul.

Agnieszak16 - sa juz sie nauczylam sprawdzac szyjke, posprawdzaj sobie kilka razy a wkrotce zobaczysz roznice w zmianach polozenia i twardosci. to jest b indywidualna sprawa.. i musisz to po prostu wziac na wyczucie. pozniej juz latwo czuc kiedy cos sie zmienia. ja mam problemy ze sluzem i szyjka jest dla mnie dodatkowa podpowedizia.

Ostatnia edycja:
reklama
a co powiecie na to

DSC_0075.jpg

moze być nie wyraznie bo robiłam telefonem

Ostatnia edycja:
Do góry