reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Ja podpisuje sie pod dziewczynami wyżej nawet jak jesteś on może zobaczyć tylko że może coś tam jest. Zrób sobie test żabys sama wiedziała po co idziesz do lekarza.

Nie znam sie tak dokładnie ale wydaje mi sie że nie dlatego zalecają przychodzić po 8 tygodniu jak już serduszko puka wydaje mi sie że to co znaczy to i tak nie potwierdzi że to ciążą

Ale nawet jak 6 tygodni od ostatniej @ jest to nic nie pozna?
Anke a nawet jeśli założylibyśmy, że pozna 6 tygodniową ciążę przecież sama mówisz, że nie wiesz kiedy owulacja u Ciebie była. Im była później tym mniejsze szanse że coś pozna...
Ja jak kiedyś poszłam w 41 dc zapytał mnie lekarz czy test robiłam, skłamałam, że nie ;) A on na to: to w takim razie luteina i się okaże... albo ciąża i nie zaszkodzi albo nie ciąża i wywoła @ Nawet nie było mowy o badaniu żadnym... A lekarz ogólnie jest rzetelny a poza tym do mnie żywi jakąś zwiększoną sympatię:)

Mynia masz racje zawsze dają specyfik który albo pomoże ciąze albo wywoła @
po co sie narażać sie na kolejne czekanie w czasie brania tabletek i po tabletkach jak można wiedziec wszystko od razu :))

reklama
hej dziewczyny.... padam dzisiaj na twarz... nie daję rady tyle w aucie...

jeśli chodzi o wykrycie ciąży to ginekolog posiadający usg zrobi to już w 5 - 6 tygodni od ostatniej @ co to za metody z lekami???? pierwsze słyszę :szok:

moje pierwsze dwie ciąże miałam potwierdzone u gina w 5 i 6 tygodniu :tak:

teraz też mam wizytę na 4 maja (moje imieninki) czyli akurat na 6-sty tydzień

Do góry